piatok 13. januára 2012

Ice Queen Keiko


Predstavujem Vám svoju verziu Ľadovej kráľovny. Výber na ňu nakoniec vyhrala Keiko. Na Ľadovú kráľovnu sa chystám už dva týždne, ale konečne prišiel víkend a mohla som začať tvoriť. Posledné detaily som doladila konečne v stredu a štvrtok sa mi podarilo ju ofotiť.Usmívající se

Strih šiat je troška zložitejší ako pri vianočných šatách, ale dal sa dobre zvládnuť. Vedela som, že chcem použiť určite bielu kožušinu a nádhernú bielu látku, ktorú máme aj 4 roky kúpenú z Jysku, ale zatiaľ sa využila len na obtiahnutie stoličiek pri Štedrej večeri u bábik.
Šaty som mala dávnejšie vymyslené, ale v hlave mi vŕtalo, kto bude tá pravá adeptka na Ľadovú kráľovnú. Kritériá boli: zberateľská Barbie, bledá pleť a zatiaľ sa nevyskytla vo väčšom projekte.
Najbledšie ostali BB2 14 Deborah, BB 05 z jednotky Keiko a dvojky Michelle. Deborah som hneď vylúčila, pretože nedávno bola v šatách pre bosorku na Halloween. Michelle nasledovala za ňou, pretože je veľmi milá a dievčenská. A nakoniec ostala Keiko.


Fotiek bude dosť veľa, nakoľko vo štvrtok svietilo slnko a vypadalo ako by prišla jar.Usmívající se
Ale aj tak vidno, že slnko je pomerne slabé, tak niektoré fotky sú viac slnečné ako iné.S vyplazeným jazykem Ako pozadie som použila bielu jemnú vypchávkovú látku, ktorú používame na zimné dekorácie domu. Ďalej som si z domácich zdrojov zobrala dva druhy vločiek. Jedny sú už troška zažltnuté.



Zadná strana šiat.


Aby som oživila šaty a aby neboli ozdobené len kožušinkou, tak som požila pravé kryštáľové korálky, ktorých máme doma plno, pretože moja babka a jej sestra sa veľmi bláznili za rôznymi kryštáľovými lustrami a tak mali do zásoby korálky, keby sa lustre niekde poškodili. Korálkov sa potom vytvorili dva dlhé a ťažké náhrdelníky, ktoré som zdedila ja a pre túto scénu a šaty konečne aj využila. Tak tu vidíte kryštáľový opasok, ktorý má 5 prstencov.


Zadná strana opaska a zapínanie.


Kryštáľová koruna a náhrdelník, ktoré som vyrábala. Koruna dodáva celému outfitu pocit, že Keiko vypadá ako Ľadová kráľovna z RuskaSmějící se.






Keiko má nadherné havranie vlasy, ktoré skvelo oživia toľko bielej farby.



A moja obľúbená fotka, kde odrazí slnko kryštáľové korálky.













Topánky má Fashion Fever.






Fotky som vložila skoro všetkySmějící se.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára