pondelok 1. apríla 2019

Zaine


Barbie Fashionistas 90 Rainbow Bright - 2018


Po dlhom čase sa u mňa objavuje nielen ďalší prírastok do zbierky, ale aj do mojej menšej skupinky playline bábik Barbie, ktoré ja už veľmi nerozširujem. Z tejto kategórii čo sa súčastných playline Barbie týka, ma určite najviac vždy zaujímajú Fashionistas. Keď boli ešte pred pár rokmi kĺbové a vždy len nejaká šestica, kde mala polovica ešte rovnakú tvár, v tom období som mala dve s tvárou Raquelle a jednu Barbie blondínku s tvárou GG. Taktiež sa u mňa objavili i kĺboví Keni, ktorí mali vtedy ešte nádherné a hlavne našité vlasy, o ktorých môžme posledné roky v playline línii len snívať.Zamračený
Z posledných troch rokov odkedy Mattel vytvoril i nové typy tiel, ma zaujalo veľmi, ale veľmi málo bábik.
Tie, ktoré ma však vždy zaujali boli vo väčšine prípadov černošky a raz beloška, ktorej dal Mattel tvár, ktorú používa na černošky.Smějící se
A inak to nebolo ani vlani, keď nielen mňa, ale aj mami už na prome zaujala táto veľmi tmavá černoška, ktorá zhodou okolností ako vraví zberateľ Ľubo, nemá typickú tvár, ktorú dávajú černoškám. Mne to však nevadilo.
Tvár je June 2016 a objavila sa už skôr v rade Fashionistas na beloške.
Nás na nej s mami najviac zaujala po prvé jej veľmi tmavá pleť a po druhé modré očné tiene. Takú tmavú Barbie som nemala v zbierke už dlhšie nemala a aj preto ma lákala už dlhšie. Ružové pery niektorým zberateľkám vadia, ale nie sú v reáli vôbec také krikľavé. Modré očné tiene sa mi páčia, sama sa tak niekedy maľujem.Smějící se
Jedinou vecou, ktorá ma od jej kúpy spočiatku odrádzala bol fakt, že ja svoje bábiky prekĺbujem. A aké telo pre túto super tmavú kočku zohnať? Tak som to nechala všetko len v úvahách a hľadala som neskôr fotky Made To Move tmavej černošky, o ktorej som vedela, že je aspoň o stupeň bledšia. Zhodnotila som, že táto odchýlka nie až taká hrozná a dala by sa prežiť.

Začiatkom decembra sa v našich Tescách začali objavovať pre nás nové Fashionistas. Zo skupiny na Facebooku som bola dobre informovaná. Najskôr som uvidela,že Kaufland priniesol Made to Move s kvetinovými legínami a medzi nimi bola aj tá tmavá černoška. Hovorila som si v duchu, že ak sa u nás v Tescu objaví táto Fashionistas, kúpim v Kauflande Made to Move na jej nové telo, skôr nie. V našom Tescu hypermarkete sa objavili tiež, ale nie vhodnej dobe, pretože v ten deň, kedy som bola na nákupoch, som nemala pri sebe ďalšie peniaze na kúpu Barbie, bola som vyrátaná na nákup potravín.
Rozhodla som sa, že mi predsa neujde a ja sa za ňou o dva dni vrátim. Tak sa aj stalo, ale padla som na zadok, keď som prehrabala celý regál, ale ona tam už nebola. Všetky ostatné nové áno, ale práve ona ešte s jednou druhou už zmizlaZamračený. Bola som nešťastná aj som si ponadávala, lebo som ju plánovala ako vianočný darček pod stromček.
Čoskoro zmizla i pohyblivá Made to Move v Kauflande, tak som si povedala, že mi asi nie je už súdená. Pred pár rokmi by som ju išla hľadať do nášho obchodného domu Tesco, ale to nám bohužiaľ pred dvomi rokmi zatvorili a ostal nám len Hypermarket Tesco.Zamračený
Čakala som, či ju do Vianoc ešte nevyložia, ale nedočkala som sa.
V druhej polovici januára sa však u mňa usmialo šťastie dvojnásobne. Išli sme na zvyčajné nákupy potravín, najskôr do Kauflandu, kde mali v zľave Fashionistas (staršiu sériu) z Vianoc a poslednú Made to Move plnoštíhlu v kvetinových legínach.
Pri nej ani pri tých Fashionistas však nebol žiadny štítok a ona bola posledná. Už som po nej pozerala týždeň predtým. lebo som videla, že nemá štítok, keďže však Kaufland po vlaňajšom prerobí zrušil samostatné zisťovanie cien pomocou čiarového kódu, nechcelo sa mi ísť na informácie. Teraz však v mojej hlave niečo zablikalo a ja som si dala Fashionistas spolu s MTM oskenovať, aby som zistila konečne cenu. MTM predávali predtým v Kauflande nad 20€ a teraz stála okolo 11€, musela som ju proste zobrať. Konečne sa mi splnil sen a moju Happy Family babičku Elizabeth oživím, tak ako sa patrí, bez toho, aby som ju obrala o jej plnoštíhlu postavu.Smějící se Po tomto nákupe sme sa stavili ešte v Tescu. Mala som na pláne pozrieť si Fashionistas, ale počas nákupoch som na to úplne zabudla. Takmer sme už boli pri pokladniach, keď mi mami hovorí, či nemajú aj u nás zľave Barbie adventný kalendár s doplnkami, o ktorom myslím v našej FB skupine písali, že niekto ho zohnal v Tescu za zníženú cenu. Ja som jej vravela, že je to zbytočné, lebo v našom Tescu som pred Vianocami nič podobné nevidela. Aby som jej to dokázala, išla som sa pozrieť medzi regále s bábikami. Na moje prekvapenie, vylotili znovu nové Fashionistas a medzi nimi bola aj moja vytúžená 90tka!
Zase som však váhala, pretože MTM černošku som nikde už nevidela a vedela som, že bude námaha ju získať. Našťastie ma ani tento fakt neovplyvnil a ja som si nakoniec kúpila oneskorený darček k Vianociam.Usmívající se
Zaine stále ešte nemá nové telo. Jej vlastné bolo pre mňa novinka, predtým som ho nemala ešte v zbierke, má tradičnú Barbie výšku, nie nízka ani vysoká.

Na sebe má tie "slávne" dúhové šaty, ktoré v zahraničí majú vo veľkej obľube istá menšina.Smějící se Mne sa páčia, sú podľa poslednej módu, kde flitre a lesklé veci sú stále veľmi trendy.
Rovnako to platí i o kruhových náušniciach. Na šatách je zlé, že zadná strana nie je lesklá a dúhová, ale len fialová, o čom svedčí, že Mattel stále niekde musí šetriť.Nerozhodný K šatám a strieborným kruhom patria do outfitu biele tenisky.
Mne sa nikdy nepáči, keď dávajú športovú obuv k šatám, ale zvykla som si na to, je to veľká móda.
Vlasy má veľmi krásne, čierne a dosť dlhé, hustota je priemerná, neurazí a ani neohúri.

Vedela som ako bonusové fotenie a scénu vymyslím. Keďže je to Fashionistas, tak to musí byť niečo spojené s módou.
Tak som vymyslela pre Zaine aj druhý outfit s ružovo-fialovým topom a striebornými legínami. Striebornú kabelku robila dávnejšie moja mam. Zvyšok je všetko značky Mattel. Od nábytku cez oblečenie a doplnky. Zelený stôl a paraván je z kolekcie Fashion Fever. Okrem čierneho kožáka, ktorý je od bábik Liv.

Meno som je vybrala z internetu, zo zoznamu černošských mien a toto sa mi nakoniec z výberu páčilo najviac.Usmívající se

Fotka ešte v krabici.


Zadná strana krabice s ostatnými Fashionistas z tejto série. Mne sa páči vysoká Asha v červených šatách, nízka Skipper vo fialových šatách s három a plnoštíhla Christie s mačacími šatami.
Ako vidíte, opäť všetky černoškySmějící se. Kenov nesmiem vôbec komentovať.Nerozhodný




a konečne mimo krabice, keďže má ploché chodidlá, vie aj sama stáť.















Detailné pohľady do jej tváre.




Detail na kruhovú náušnicu.


Čierne dlhé vlasy.


Detail na dúhové šaty.


Zadná "fialová" strana šiat.


Biele tenisky, sú super, športová obuv u mojich kočiek chýba, je vítaná.



Fotky z módnej scény.Usmívající se












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára