pondelok 15. apríla 2019

Vianočné darčeky 2018 od Katky 🎄🎁


Viem, že za pár dní je tu Veľká noc a myslíte si, že lepší čas som si asi nemohla vymyslieť, aby som Vám ukázala, čo mi priniesol Ježiško u Katky (uzmrzlinky.blogspot.com).😃
Bola som za minulý rok opäť raz veľmi poslušná, keď mi toľko prekrásnych vecí pre mňa i pre moje bábiky priniesol.
Takže milá Katka ešte raz Ti za darčeky, čo najsrdečnejšie Ď A K U J E M!!!😘

1. vianočná pohľadnica

Krásna ručne vyrábaná pohľadnica od jej dcérky Týnky.


2. vianočná ozdoba na stromček

Veľmi originálna ozdoba na vianočný stromček so špeciálnym venovaním a v originálnom balení.
Pohľad na krabicu balenia.

Zadná strana krabice.


Po otvorení príklopu.


A po rozvinutí vianočnej gule v samotnej akcii na samotnom našom stromčeku. Je to taký veľmi krehký materiál - pliešok, takže po rozobratí vianočné stromčeka som nemohla ozdobu vrátiť do pôvodného tvaru a následne do krabičky.
Je to už moja druhá vianočná ozdoba, ktorú som dostala od druhej kamarátky z Čiech.😎

3. Strieborná rolnička a krištáľový prívesok

Malú rolničku využijem najmä na nejakom vianočnom projekte s bábikami. Krištáľový prívesok zavesím asi na nejaký kožený špagát. Krištáľu urobila Katka zo strieborného drôtu háčik na visenie.

4. akvárium pre bábiky

Maličké a rozkošné akvárium s dvomi rybičkami. Krásne zaliate. Dali sme ho do jednej z našich diorám pre bábiky.

5. šperky pre bábiky

Moje kočky čakali ďalšie luxusné šperky od našej dvornej šperkárky Katky.😊 Perlový náhrdelník so Chanelom a strieborné podlhovasté náušnice ste už mohli vidieť pri fotení 60.narodennín Barbie.

6. topánky a kabelka

Ružové topánky sú značky Mattel, tento typ som zatiaľ v zbierke nemala a kabelka je ďalšia ručná práca od Katky, poradí už možno aj siedma, ktorú mi darovala.😍

7. štrikovaná blúzka a šaty

Z minuloročných vianočných darčekov od Katky sú tieto dve veci pre mňa absolútna topka. Háčkovaná blúzka a dlhé šaty s náhrdelníkom.
Milujem módu, štrikované alebo aj háčkované veci, ktoré vždy ich rada obdivujem na Katkiných bábikách. Keďže háčkovať alebo štrikovať stále neviem, tak aj z tohto dôvodu mám na tieto veci slabosť.😄 Sú z dielne super šikovnej a talentovanej Ivky Kuciánovej. Zatiaľ som ich na bábikách nefotila, ale teraz, keď máme chvalabohu letný čas a jarné počasie so slnkom, určite to čoskoro napravím.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára