štvrtok 19. septembra 2013

Voľba budúceho projektu DOTW


Už pár mesiacov som mala v hlave jeden interaktívny nápad.
Ten nápad súvisel s našími projektami DOTW. Po každom predstavenom obchodíku so suvenírmi si ďalší obchod/krajinu budete voliť vy. Všetci návštevníci môjho blogu.Usmívající se

Projekt Havaj sme si vybrali s mamou spoločne.
Teraz je rad na vás, ktorý projekt nám určíte.
Hlasovať môžete len za krajiny, ktoré mali svoje bábiky na blogu už predstavené.(Kanada a Veľká Británia v tomto hlasovaní nebude zaradená).
A aby ste mali troška predstavu a aby ste si oživili pamäť tu sú fotky jednotlivých DOTW krások. Vyberala som fotky, kde je každá jedna DOTW ešte v časti svojej krabici. Pretože mama vždy zakomponuje tieto vnútorné obrázky do každého projektu.
Medzi nami. Mama už stihla spraviť každú stavbu. Teraz je len na mne aké suveníry do danej krajiny vyrobím. Keď sa všetky vyrobia, mama sa opäť dostáva do tvorby a dané suveníry povykladá a vyloží do obchodu.

1. ARGENTÍNA - Consuela


2. ČÍNA - Sulyn


3. MEXIKO - Rosario


4. HOLANDSKO - Anneke


5. INDIA - Sharaya


6. FRANCÚZSKO - Brigitte


A mám tu ešte bonusé fotky, ktoré špeciálne venujem Šárke.Mrkající


Pár dní pred fotením, keď moja mama aranžovala Hawaiian dream shop, Louis sa musel samozrejme zapojiť do tejto aktivity. Cez okno sa totiž snažil ukradnúť sošky Hula tanečníc.Smějící se


Keď som fotila havajský projekt, mačky som vyhodila z balkóna a aj z kuchyne. Ak by ostali, skákali by mi do projektu, zhadzovali a ničili by v ňom suveníri.
No na konci fotenia sa aj tak podarilo všetkým dostať do kuchyne (kvôli prekabáteniu mojej mami) a Louis si to priamo namieril do obchodu a chcel ho opäť vykradnúť. Ja som mu to samozrejme nedovolila a bola som na neho naštvatá a tak dostal prezývku "Debo havajský".Smějící se
Na týchto troch fotkách je už šťastný, že sa mu podarilo vytlačiť projekt a on si mohol pokojne ľahnúť na svoje staré miesto pre odpočinok.

Predstavujem Vám deba havajského!Smějící se



Hlasovanie potrvá týždeň, potom ho ukončím. Výsledky samozrejme zverejním a oficiálne vyhlásim nový projekt, ktorý dostal najviac hlasov.
Prajem Vám úspešné a ľahké hlasovanie!Usmívající se

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára