piatok 12. augusta 2016

C - Contrast


Ďalšou treťou témou pre mesiac máj bola C - contrasť (kontrast). Zároveň bola poslednou pre tento mesiac. Táto téma ma zo všetkých "brala" najmenej, pretože som spočiatku vôbec nevedela akým smerom sa pobrať.


Totižto veľa zberateľov využilo pri tejto téme úpravy vo fotoshope, ktoré ja príliš neľúbim. Z tohto dôvodu som sa kontrast rozhodla poňať v smere outfitu.
Mňa ako prvé pri tejto téme napadol ako kontrast farby biela a čierne.
Preto som chcela obliesť najskôr jednu bábiku do bielej a druhú do čiernej. Mami vymyslela, že v bielom outfite by bola černoška a v čiernom beloška. S nápadom som nebola celkom stotožnená, pokým som sa rozhýbala, tak sa v tejto skupine vyskytli fotky v tomto duchu. Napr. dvaja IT páni, černoch v bielom a beloch v čiernom, keďže som sa nechcela opakovať, rozhodla som sa vymyslieť niečo celkom iné.Usmívající se
Už neviem ani ako sme sa dostali na nápad, že použijem šaty od Dolls of the World Filipínčanke, ktorej blúzky dobre odrazí na tmavej černošskej pleti. Modelku som mala vybranú dlhiš, keďže som chcela už pri prvom nápada, aby to bola na kontrast veľmi tmavá černoška. Najtmavšou kráskou bola vtedy u mňa zbierke Barbie Basic 001 Model No.04 (tvár Goddess) - moja čierna perla Taisha.Usmívající se
A aby bol kontrast dostatočne dotvorený, vybrala som len klasické biele pozadie i podlahu.

A tu sú inštrukcie pre túto tému:
Tu je koláž s fotkami ozajstných modeliek, ktoré sme dostali za mesiac máj ako príklad.
Pre "C" sme vybrali "kontrast." Môžete interpretovať ho však ako sa Vám páči! To môže byť veľmi kontrastujúca fotografiea ako vo vyššie uvedenom príklade, kontrastný outfit, alebo bábika v miestnosti s množstvom kontrastných farieb, vzormi alebo látkami. Možnosti sú nekonečné. Nechceme dať príliš veľa príkazov, my chceme, aby ste mali kreatívnu slobodu.

Moja súťažná fotka bola úplne prvá zhora.

V ďalšom článku prejdeme už na mesiac jún a jeho nové tri témy, prvú na písmeno D.
Teraz už len kontrastné fotky s mojou Taishou.Usmívající se









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára