utorok 9. augusta 2016

A - Alphabet


Začiatkom tohto mája som dostala na Flickri pozvanie do úplnej novej skupiny, ktorá rozbalila fotografickú bábikovskú mesačnú výzvu. Ja som ju s radosťou prijala, pretože takéto typy súťaží na určitú tému ma veľmi bavia. Určite si pamätáte moju minuločnú súťaž Perfect Picture Contest Cycle 4 ,Usmívající se
ktorej som sa vlani zúčastnila. Táto novinka je niečo celkom iné.


Skupina sa volá A-Z Doll Photography Challenge - A-Z Bábikovská fotografická výzva. Organizujú ju dve šikovné zberateľky bábik z USA. Leslie na Flickri známa ako Bogostick a Audra známa ako MARVEL_DOLLS.

Opis skupiny:
Mesačné výzvou pre fotografov bábik je nájsť inšpiráciu a prispievať tým do skupiny. Tri až štyri témy vychádzajúce z každého písmena abecedy budú prezentované každý mesiac.

Členovia môžu predložiť fotografie jednej, dvoch alebo všetkých tém. Na konci mesiaca, budú členovia hlasovať pre svoje obľúbené fotografie.

Účasť je založený na váš čas a inšpiráciu. Aj keď dúfame, že každý môže vytvoriť snímku pre každý mesiac, to nie je nutné. Prichádzate a odchádzate, ako sa vám páči!
Očakávame, že túto výzvu zabalíme v decembri tohto roka.

Taktiež absolútne nezáleží s akou bábikou/bábikami budete súťažiť, prvé pravidlo je vstúpiť do tejto skupiny.
Fotky sa do skupiny vkladajú celý mesiac, Na začiatku každého nového mesiaca sa vyhlásia ďalšie nové témy a zároveň Audra a Leslie vyberú z každej témy päť fotiek, za ktoré sa automaticky začiatkom nového mesiaca začne hlasovať. Hlasovanie trvá celý mesiac, hlasovať môžu všetci tí, ktorí vstúpili do tejto A-Z skupiny, nie je podmienkou, aby hrali túto výzvu = vkladali fotky.

Pre mesiac máj sme dostali tri témy. Do tejto mesačnej výzvy sa ďalší mesiac začali zapájať aj "naše" dievčatá ako sú Blanka (Blanule), Lenka (Nauriel), Katka (zmrzlinka) a Míša (Ha-misa).

Dnes Vám ukážem prvú tému na písmeno A - alphabet (abeceda) a toto sú inštrukcie, ktoré sme pre túto tému dostali:
Tu je koláž s fotkami reálnych modeliek na každú z troch tém, ktorá slúžila pre nás ako príklad.
Zvolili sme "abecedu" ako prvú tému, pretože je to celkom skúška pre A-Z výzvu. LOL! Buďte kreatívny! Mohli by ste nám predstavovať písmená z abecedy, a to nemusí byť každé písmeno! Môžete použiť módu (príklad: šaty s písmenami abecedy), body art (príklad: tetovanie, ktoré hovorí, že I ♥ U), alebo detaily dioráma (príklad: A-Z konce kníh). Jediným pravidlom je, že tam musí byť bábika na fotografii. Všetko ostatné je len na Vás!

Mňa hneď pri čítaní témy napadli naše dekoračné kockyúpísmená s nápisom HOME (domov), ktoré máme vydekorované v našej útulnej kuchyni. Ďalej som si už len vybrala modelku, ktorú bolo treba módne obliecť.Usmívající se A ňou bola moja čerstvo prekĺbená a obľúbená Stardollka Doll Space Style. Oblečenú som ju vtedy mala v tomto outfite, preto som nič iné ani nevymýšľala.
Má na sebe riflový klobúk z Fashion Fever malého doplnkového setu, tričko od Barbie I Love Angry Birds, šortky s pančuchami, ružové návleky na nohy, čierny náramok a topánky od jednej Barbie Style. Farebný náramok je z mojej kreatívnej dielne.Usmívající se

Stardollka sa na fotkách vyhrala dosť kreatívne s písmenkami, prvá fotografia zhora bola súťažná. Z tejto témy nevybrali moju fotku.

Na budúce téma na písmeno B. Teraz už len fotky bez môjho vykecávania.Smějící se









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára