sobota 20. augusta 2016

H - Hat and Handbag


Druhou témou pre mesiac júl bola na písmeno H - Hat and handbag (Klobúk a kabelka).
Keď som zbadala nadpis tejto témy veľmi som sa potešila. Mala som jasnú predstavu v akom štýle chcem toto fotenie zorganizovať.Usmívající se


Myslela som, že zo štyroch tém pre tento mesiac túto urobím ako prvú. Veľmi som sa mýlila.
Dala som si totiž takú malú výzvu. Už asi rok som sa chystala vyrobiť letný klobúk a tašku podľa návodu a nápadu od mojej obľúbenej Froggystuff.
Na túto tému to bolo ako stvorené. Tak som urobila prvý pokus zo špagátu pomocou tekutého lepidla a vrchnáka z kozmetiky. Prvý pokus o kabelku sa nepodaril, musela som si nájsť väčší vrchnák. Druhý pokus sa už konečne vydaril. S klobúkom som tento proces rovnako opakovala, prvý až tak nevyšiel, ten som musela opraviť, druhý pokus bol už úspešný, čo môžete vidieť na fotkách. Pôvodne som chcela urobiť outfit v štýle plavky a pridať mu tento klobúk s kabelkou. Mami mi však vnukla nápad s duom, tak voľab bola jasná, kvôli novým šatám od Fashion Fever Teresy, po ktorom som veľmi dlho túžila a vždy sa mi páčil.Usmívající se
Zhodou náhod a okolností som sa k nemu dostal výmenou s jednou zberateľkou zo Slovenska, za 3 páry topánok a zberateľský stojan.
Takže šaty som chcela nutne vyskúšať a využiť pri tomto fotení. Preto som musela vyrobiť k týmto šatám vhodnú kabelku a klobúk, lebo špagátový set k týmto šatám farebne neladil.
Lenže v júli som z časového hľadiska vôbec nestíhala, tak som sa k dokončeniu dostala až dva dni pred koncom mesiaca a zároveň mesačnej výzvy. Z farebnej ružovej bavlnky sa mi proces výroby klobúka a kabelky daril horšie ako zo špagáta, no napokon som to aj s ich výzdobou dala, na poslednú chvíľu nafotila a stihla ak posledný deň vložiť do súťaže.Smějící se
Duo sa skladá z hnedovlasej Darie - Sanaya a z blond Darie - Soraya.
Sanaya má na sebe košeľu od Style Midge, sukňu s opaskom od Audrey Hepburn Barbie podľa filmu Prázdniny v Ríme, náušnice a náhrdelník mi krátko pred fotením vyrobila ešte mami, aby jej ladil k celkovému outfiut. Topánky má od mojej ex - Fashion Fever Teresy,, ktoré mi po nej ostali.
Soraya má na sebe už spomínané vymenené šaty a topánky od Fashion Fever inej Teresy, náušnice od Zmrzlinky, náramky z domácich zásob.

Tu máte fotku, ktorú sme dostali na ukážku ako mali asi jednotlivé témy vyzerať.
A tu sú požiadavky a príkazy na túto tému:
Ukáž nám svoju bábiku (y) ako majú na sebe svoj obľúbený klobúk a kabelku. Užíva si ona svoj nákupný deň, zatiaľ čo ona jej športuje so svojím obľúbeným pánskym klobúkom a crossbody taškou? Alebo je to leňošenie na pláži s jej obľúbeným širokým klobúkom a plážovou taškou? Ukáž nám vkus svojho dievčaťa pre doplnky! Vy musíte zahŕnúť jeden klobúk a jednu kabelku vo fotografii.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára