štvrtok 18. augusta 2016

G - Gradient


S touto témou sa dostávame už do minulého mesiaca - júla, ktorý priniesol jednu menšiu zmenu. Leslie a Audra sa rozhodli až pre štyri témy, na miesto obvyklých troch. Hlavným dôvodom podľa mňa je, že chcú stihnúť abecednú výzvu dokončiť do konca tohto roka.Usmívající se

Prvá téma pre júl bola na písmeno G - Gratient (Stúpanie, vzostup).
Táto téma ma asi zatiaľ najviac zaskočila z tejto mesačnej výzvy. Sprvu som si myslela, že túto tému vôbec nebudem robiť, keďže väčšina zbarateľov ju poňala opäť s úpravou vo photoshope. Keďže bola možnosť v pokynoch ukázať prostredníctvom módy, bolo to moje šťastie, vedela som, že sa vyberiem určite len týmto smerom.
Keďže v šatníku prevažuje mojím bábikám ružová farba, vedeli sme s mami, že použijeme len ju. Vybrali sme si tričká od najbledšej ružovej po najtmavšiu fialovú a ja som vymyslela, že by ju mohli prezentovať černošky od najsvetlejšej po najtmavšiu. Keďže počet černošiek sa mi v tom čase zmenil a doma mám okrem Stardollky len reprezentantky černoškej tváre Mbili, vybrali sme tie. Iman a Sherry dostali nové pohyblivé telíčka, tak sa z nich na novo opäť vytešujem ako sa s nimi dá inovatívne hrať.Usmívající se Toto je ich aktuálny počet u mňa v zbierke.
Zľava do prava:
Marisa S.I.S Babyphat
Shade Barbie Basic 2.5
Iman Barbie Basic 1.0
Sherry Barbie Basic 3.0
Chandra S.I.S Ballet Dance Set
Tričká sú prvé tri zľava od Mattela a dve napravo sú od bábik Liv. Moje Mbili nemajú nič iné oblečené, keďže toľko farebných nohavíc, či sukní a ešte k tomu ružovej farbe nemám.S vyplazeným jazykem
Prvá fotka je ako obvykle súťažná.
Tu si pozriete fotky na ukážku s reálnymi modelkami, čo nám dievčatá dali.
A tu sú požiadavky a príkazy na túto tému:
Pre túto tému by sme chceli vidieť jasnú smerovú zmenu intenzity alebo farby v obraze. Môžete použiť dúhový efekt, ako je napríklad fotografii hore, alebo sa môžete rozhodnúť použiť jednu farbu, ktorá začína svetlom a postupne rastie tmavšie cez fotografiu. Jedinými požiadavkami pre túto tému sú, že tam musí byť bábika na fotografiu, a my musíme byť schopní vidieť postupnú zmenu farby alebo odtieňa. Toho môže byť dosiahnuté prostredníctvom farebných efektov, alebo cez módu. Fotografia môže byť na portrét alebo na celé telo, a všetky ostatné podrobnosti sú úplne na vás.

Teraz už len fotky, môžete sa tešiť už na tému H.Usmívající se





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára