nedeľa 28. augusta 2016

K - Knee Socks


A dostávame sa konečne k aktuálnym fotkám. Prišiel august a opäť až štyri témy. Tentokrát ak správne ovládate abecedu viete, že nasleduje písmeno K - Knee socks (Podkolienky). Priznám sa, že táto téma ma z tohto mesiaca zaujala najmenej.


Mala som z tohto mesiaca už iného favorita.
Mami sa opäť vrhla na nápady do týchto nových tém. Pri tejto téme ju hneď napadlo, že bábiky vyzlečieme, budú len spodných nohavičkách s podkolienkami a na miesto trička, či podprsenky budú mať na sebe len kopec šperkov.Smějící se
Keďže doma mám len zelené látkové od Topmodelky Hair Wear Summer a to dokonca dvakrát a pačuchové od Barbie Stardoll Bonjour Bizou. Ružové spodné nohavičky mám tiež dvakrát od Topmodelky Summer. Pôvodne mala mať černoška biele od Barbie James Bond Octopussy, ale tie som nenašla.
Všetky šperky sú od Katky/zmrzlinky, ktorá ma zásobila na 30 rokov dopredu.Smějící se
Vybrali sme len tie, ktoré mali najdlhšie retiazky. Mami si obe kočky nazdobila sama, lenže sa jej stále zamotávali a pekne nedržali, tak ich upevnila bábikám na bruchu s priehľadnýžmi gumičkami.
Styling bol na svete. Trebalo len doladiť detaily scény. Pôvodne sme chceli zvoliť bronzovú látku z trička, ale tá trocha splývala s pozadím. Tak mami vybrlala zlatú, ktorú som raz kúpila na šitie outfitu pre Egypťanku.
Ako modelky sme vybrali plavkové Basic duo hrdzavovlásku Priscillu s tvárou Lara a černošku Sherry s tvárou Mbili. Sú to moje dve jediné plavkové Basic a chceli sme použiť aj černošku, keďže ich máme radi.Usmívající se
Fotenie bolo v tomto prípade dosť jednoduché, prvá fotka bola súťažná, keďže výsledky sú až 31. augusta, neviem Vám ešte povedať, či mi túto tému vybrali. Určite Vás budem informovať!

Tu si pozriete fotky na ukážku s reálnymi modelkami, čo nám dievčatá dali.
A tu sú požiadavky a príkazy na túto tému:
Kto nemá rád roztomilý pár podkolienok ?? Ukážte nám, že Vaše bábika (y) ichtiež milujú! Jediné pravidlo pre túto tému je, že aspoň jedna bábika musí nosiť podkolienky vo fotografii. Zvyšok je úplne na Vás!










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára