nedeľa 14. augusta 2016

F - Fandom


Poslednou treťou témou na mesiac jún bola na písmeno F - Fandom (svet fanúšikov).
Táto téma bola pre mňa veľkou otázkou, čo znázorniť. Ja som fanúšička rôznych veciach, ale nie taká "mega", že by som sa nad niekým, či niečím cápala, či šalela. Rozmýšľala som aké tričko, či doplnky s nejakou rozprávkou, či spevákom, skupinov majú moje bábiky.


Jediné, čo majú sú dve tričká s Angry Birds, jedno z nich som použila už v outfite pri prvej téme abeceada. Tak sme s mami rozmýšľali ďalej, čo využiť. Rovnakú noc pred spánkom ako sme vymysleli nápad na fotenie pri téme Eiffelova veža, tak sme vymysleli aj toto fotenie.
Keďže Shakira je moja najobľúbenejšia speváčka, doma mám síce len jednu magnetovfónovú kazetu a rovnaké CD jej albumu Laundry Service a samozrejme už 4 roky u mňa býva vytúžená bábika Barbie Shakira, tak som sa pobrala takouto zaujímavou cestou.
Vymysleli sme s mami, že Barbie Shakira nezobrazuje v tomto fotení samotnú speváčku, ale fanúšičku speváčky Shakiry a tak sa s ňou 100% stotožnila a rozhodla sa na ňu dokonale podobať.Smějící se Barbie som nechala v jej outfite, len som jej do vlasov pridala čiernu čelenku od jednej Barbie Style. Gitaru má od bábik Liv.
Chcela som sa opäť odlíšiť a zaujať, využila som jednu diorámu, ktorú som ešte vôbec nefotila. Je ňou spálňa v industrial štýle.Usmívající se
Keďže je to úplne pravá fanúšička, na stenu som provizórne (bola na papierovej stene zhodou okolností medzera, ktorá sa teraz veľmi hodila) naštipcovala plagát skutočnej speváčky Shakiry už z menovanej kazety. Na pracovný stôl som dala ďalšiu fotku/plagát skutočnej Shakiry v rovnakom outfite ako má jej fanúšička, keďže táto karta s podpisom bolas súčasťou balenia k tejto bábike, musela som ju predsa využiť..Smějící se
Aby scéna bola úplne dotvorená, zobrala som CDčká, ktoré mi ostali po Superstar nahrávaom štúdiou. Na nich nebol žiadnej obrázok, tak som si na internete vyhľadala 2 hudobné albumy Shakiry, na ktorých vyzerala najkrajšie, zmenšila som ich do potrebného tvaru, vytlačila a zastrčila do CDčiek a išla som fotiť.
Lenže svetelné pomery v izbe s dioráami sú slabšie, je na S strane, preto sa mi fotenie extra nedarilo bez použitia blesku, s ktorým nie som veľká priateľka. Nemala som ani vhodné osvetlenie. S kvalitou nie som spokojná, čo sa dá už robiť. Fotila som túto tému až trikrát. Prvýkrát bez blesku, potom pri svetle stolnej lampy bez blesku a nakoniec s bleskom, z čoho boli nakoniec najlepšie fotky. Prvá zhora ako zvyčajne išla do súťaže.

Tu je koláž s reálnymi modelkami ako príklad, ktorý sme pre témy od písmen D po F dostali.
Nakoniec samotné inštrukcie na túto tému:
Aká je Vaša bábika fanúšička? Hudobnej skupiny? Filmovej trilógie? Konkrétneho herca a autora? Ukážte nám, čo on/ona miluje od popkultúry po svoje oblečenie, izbovej výzdobe, atď!

Ani túto fotku mi nevybrali, dnes by som túto tému poňala úplne inak. S mami sme dostali lepší nápad, ktorý by podľa mňa viac zaujal. Jednu izbu/diorámu pre bábiky by sme zasypali egyptskými suvenírmi, či dekoráciami, ktorých máme doma núrekom, keďže ich máme vyložené v našej ľudskej obývačke.S vyplazeným jazykem

Tešte sa na fotky na mesiac júl, kde boli až 4 témy!







Bonus fotka jedného veľkého fanúšika menom Joey, ktorý sa zúčastnil fotenie až tak, že zaspal v druhej izbe/dioráme, keď som fotila túto tému.Smějící se

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára