utorok 30. augusta 2016

L - London Life


Druhou témou pre mesiac august je na písmeno L - London Life (londýnsky život).
Veľmi pekná téma, ktorá ma potešila. Mám rada Londýn, Veľkú Britániu a všetko, čo sa ich týka.Usmívající se S mami sme mali dosť jasnú a jednoznačnú predstavu ako Londýn zobrazíme.


Keďže máme doma postavené stavby zo sveta pre každú našu Barbie Dolls of the World, rozhodli sme sa použiť anglický obchodík so suvenírmi pre Barbie Britku Harriet. Je v tvare anglickej telefónnej búdky, ktorú mami ešte vytvorila na moje 18te narodky. Keď sme sa presťahovali do bytu, tak sa pri presťahovaní rozpadla. Pôvodne mala aj dvere. Mami sa konečne po rokoch odhodľala a stavbu opravila s tým, že dvere sú v tomto prípade zbytočné, pretože aj ostatné obchodíky so suvenírmi majú prednú stranu deravú.
Obchodík nie je dokončený podľa mojich predstáv, chýba mu hlavne nápis a ešte plno suvenírov, od tričiek po tašky s motívom Veľkej Británie. Tento projekt patrí aj s ostatnými na dokončenie ako hudba do budúcnosti.Usmívající se
Keďže sme mali prostredie/scénu vybratú, chýbala už len pravá turistka. Nejako v šýtle a spoločnom opise ako by mal vyzerať outfit takej turistky, aby bol zreteľný sme si vybrali moju obľúbenú Fashion Fever Leu, ktorá má zobrazovať vášnivú japonskú turistku, ktorá všetko fotí, čo uvidí.Smějící se
O outfite sme mali tiež jasné predstavy, pretože moje kočky majú dlhorukávkové tričko s motívom zástavy Veľkej Británie od bábiky Liv. Tento kúsok sme nutne potrebovali doň zakomponovať. Doladili sme k nemu šortky od Style Raquelle z druhej vlny a topánky od Style Raquelle z prvej vlny, na plece športovú ružovú crossbody kabelku tiež od bábik Liv a na krk zavesili fialovú zrkadlovku od Camping Family Skipper. Zlaté náušnice sú z mojej dielne.
Prvá fotka s kolážou dvoch fotiek je súťažná, pretože som si len jednu fotku nevedela vybrať.Smějící se
Výsledky ešte neviem, pretože neskončil ešte mesiac august. Budem Vás v ďalšom mesiaci informovať o výsledkoch.

Tu si pozriete fotky na ukážku s reálnymi modelkami, čo nám dievčatá dali.
A tu sú požiadavky a príkazy na túto tému:
Je vaša bábika ( y ) na návšteve hlavného mesta Anglicka? Možno, že on/ona už vedie báječný život v Londýne. Či tak alebo onak, ukážte nám, ako sa Vaše bábika (y) milujú život v Londýne! Možno, že on/ona je na návšteve Big Benu či ďalších známych pamätihodností Možno, že on/ona jazdí v kultovým červeným dvojposchodovým autobusom. Možno, že on/ona je leňoší doma, zatiaľ čo nosí pohodlnú mikinu s vlajkou spojeného kráľovstva a zároveň si prituľuje "I ♥ London" vankúš. Akokoľvek už bábiky oslávujú svoju lásku pre mesto Londýn, chceme to vidieť !














Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára