nedeľa 21. októbra 2018

W - Wedge heel shoes



Pokračujeme ďalšou druhou témou pre mesiac september, ktorou bola W - Wedge heel shoes (topánky na klinovom podpätku). Pre mňa rozhodne najlepšia za tento mesiac. Keďže sa týka fashion - módy.

Pravidlá pre toto súťažné kolo:
"Správna topánka môže urobiť v živote všetko odlišné". - Jimmy Choo

Pre túto tému ukážte nám, že jedna z Vašich obľúbených doplnkov pre bábiky sú topánky na klinovom podpätku.
Klinová topánka môže byť elegantná alebo hravá.
Možno my uvidíme ju modelku v rozkošných letných šatách s klinovými sandálami alebo s kokteilovými šatami so štýlovými klinovými topánkami.
Alebo možno my uvidíme ju siahajúcu po svojom
obľúbenom páry topánok pri dverách pred odchodom na prechádzku.
Môžete pristupovať k tejto téme akokoľvek sa Vám páči.
Len buďte istý zahrnúť pár týchto univerzálnych topánok niekde vo Vašej fotografii od päty Vaej bábiky až po jej posteľ k predaji v obchodnom dome.

Najskôr som si musela preložiť z angličtiny o aké topánky sa presne jedná. Zistila som, že sa jedná o klinové. Tie majú moje bábiky len v letnej sandálovej podobe v počte 6 kusov.
Téma to bola dosť jednoduchá a bez problémová. Trebalo len vymyslieť niečo ozaj zaujímavé, aby fotka niečo povedala, nielen "ukázala" topánky.

Moja mama chcela odbaviť túto tému s nápadom, že bábika bude sedieť niekde na zemi alebo gauči a okolo nej budú samé bábiky. Proste si ich bude skúšať a poprípade by mohla mať vedľa seba aj nejaké krabice od topánok.
Len mne sa tento nápad zdal slabý a veľmi sa mi nepozdával.

Druhý nápad, čo mami napadol a nakoniec sme ho aj zrealizovali bol o tom, že bábika sa bude pozerať do výkladu, kde budú klinové topánky. Ja som iný nápad nechcela viac ako tento. Moja mami však po neúspešnom trvaní nevybratí našich fotiek od marcových témy, nemala náladu sa namáhať niečo vyrábať. V tomto prípade sa jednalo o výklady, ale pretože som potom túžila my ich vyrobila cez jeden sobotňajší večer/noc.
Základ výkladu tvoria dve krabice od bábik Barbie Made to Move. Tie boli najlepšie, lebo sú širšie ako napríklad odložené krabice od bábik Barbie z Dream House a iné krabice, čo po zberateľských Barbie máme sme nechceli ničiť.
Myslela som, že vyrobí len jeden menší výklad, ale mami tvrdila, že ak výklad raz vyrobíme ostane nám to do budúcna a jeden je málo, pretože odkedy videla ulicu s výkladmi bábiky u MyFroggyStuff, túžila po niečom podobnom.
Tie výklady, čo má Froggy, ale nie sú 3D, tvoria ich len ploché strany papierov.
Výklady položila na môj šedivý múr, ktorý som vyrábala pri prvej série tejto súťaže už pred 2 rokmi do témy U - Urban Streetwear (Mestké "uličné" oblečenie).
Taktiež som ho ukázala už pri tohtorčnej téme J - Japan (Japonsko).
Mami už v živote nejaké výklady pre bábiky vyrábala na moje oslavy narodenín a menín.
Chcela ich spraviť dokonalé i s markízami. Vybrali sme i z písavých farebných látok, z ktorých som šila blúzky do našej víťaznej tému F - Four of the Kind.
Výklad s topánkami urobí z dvoch Made to Move krabíc, aby bol výklad s topánkami širší.

Keď boli hotové, vybrali sme s mami názvy našich dvoch obchodv. Vyhľadali sme si z reklamného časopisu Rendez-vous z obchodného centra Mlyny obrázky - logá obchodov s topánkami. Našli sme tri, okrem Humanicu aj Deichman a názov tretieho si ani nepamätám, len nechodím si kupovať do tohto obchodu topánky.
Druhý výklad sme vedeli, že bude módny butik, vybrala som názov švédskeho butiku s oblečením Lindex.
Po nápiscoch sa išli zariaďovať výklady. Poňali sme to ešte v letnom duchu, keďže vo výklade boli letné topánky.
Mami sa rozhodla dať do výkladu všetky naše topánky. Za tri páry z nich vďačím zberateľke Monike, s ktorou som ich povymieňala.
Potrápili sme sa s výzdobou výkladov, lebo aj napriek tomu, že sme vzbrala najširšie krabice, výklady boli úzke pre naše potreby.Smějící se

Do Humanic výkladu sme naukladali drevené debničy, ktoré som predošlé roky povyrábala, ale aj iné materiály, čo nám náš dom dal. Okrem samotných topánok sme umiestnili i kabelky, veď aj v pravom Humanicu predávajú kabelky.
Tmavomodrá visiaca a dve hnedé dole sú z dielne Katky (zmrzlinka80.blog.cz). Hnedá visiaca je moja staršia práca.
Pink farby a strieborno-šedá na dve rukoväte je z Barbie Basic doplnkových sád. Malá čierna je od Integrity Toys.
Z papiera som vystrihla kruh, kde mami napísala nápis "SUMMER TRENDS" (letné trendy).
Najskôr sme nevedeli v akom módnom štýle výklad vyzdobiť, potom sme si spomenuli na mamine obľúbené kaktusy, do ktorých je blázon, jednoducho všetko čo sa týka kaktusov sa jej páči a teraz je to už druhým rokom veľmi in. Nielen v interiérovom dizajne a zariadení.Usmívající se
Využili sme dva strieborné, ktoré sme ešte pred konom leta kúpili za 0,10€ v Kiku.

V druhom výklade napriek tomu, že sme vyskúšali mnoho variánt a rekvizít, sa nám zmestila len figurína, z tubových fashion packov Fashion Fever ešte čias môjho detstva.
K tomu sa pridal stojan na slnečné okuliare, tiež ešte z môjho detstva, ale prerobili sme ho na stojan pre všetky módne veci. Od šperkov našej dvornej šperkárkz Katky.
Zelené plavky sú od Barbie Basic 003 hrdyavovlasej Lary, červeno-žltý plavkový top od playline Barbie Cali Girls a fialový plavkový top od playline Barbie Riviery Summer. Žlté topánky sú od Barbie Basic 003 Mbili.
Overal v štýle tropical som šila koncom tohto leta, viacej ho nafotím budúce leto ako novinku. Z tejto látky som ušila aj jedny dlhé maxi šaty, o tom však najskôr na budúci letný čas.Smějící se
Kabelku robila vlani moja mami do inej súťaže na Flickr.
Pretože má overal tropickú podtlač, poňali sme i štýl tohto výkladu v tropickom duchu - papagáj a list.

Výklady sme dokončili do úplneho záveru až ďalší deň v nedeľu tesne pred samotným fotením.
Bolo potrebné ešte vzbrať pozadia výkladov, ktoré som si našla v kreatívnych papierov z Lidla, z mojich starých zbytkvých zásob.
Tie napasovať do pozadia, aby vo vyzdobených výkladoch nič nepadlo bola možno pomaly väčšia piplačka ako vytvorenie samotných výkladov. Steny krabíc neboli 100% presne zarezané a chýbala nám obojstranná páska, ktorá sa nám minula a novú som kúpoenú nemala Bez jej pomoci to neiekedy vôbec nejde. Drobnosti sú to krehké a ešte pri našej práce dvojnásobne.Nerozhodný
Alebo aj nápis Summer Trends sa nám otáčal chrbtom, lebo bol vystrihnutý z tenšieho papiera, tak sme si museli troška pomôcť a nalepiť ho s lepiacou páskou. Vlastne skoro všetko bolo výkladoch podlepené.
Samotné fotenie témy trvalo kratšia ako lepenie pozadia stien a naukladanie vecí.

Ako súťažnú fotku sme vybrali piatu zhora, kde v ruke drží mobilný telefón.
Modelku som vybrala moju Megan (Barbie Hunger Games Katniss), ktorá v tejto série A-Z súťaže bola v téme O - Off the Grid, ale nie samostatne.
Vybrala som ju aj z dôvodu, že bola dobre trendy oblečená v zelenom overale z mojej dielne, ktorý organizátorky alebo ostatné zberateľky ešte nevideli. Síce som ho šila vlani do inej súťaže na Flickri do témy Patterns (vzory), ale nakoniec som použila iný výtvor. Opasok je tiež moja práca. Účes je prácou mojej mami. Šperky sú od Katky, okrem náramkov z korálkov, ktoré som robila ja. Kabelka je od Barbie Fashion Fever Teresy, ktorú už nemám v zbierke. Nákupnú tašku s nápiisom Chanel mám od A-Z témy N - Not sold in the Stores a teraz som dorobila ešte inú s nápisom Moschino, aby to nevyzeralo trápne, že nakupuje "len" v jednom butiku.Smějící se

A teraz to sľúbené prekvapenie. Niekedy, keď to človek najmenej čaká a nezapodieva sa s danými vecami, motyka konečne vystrelí. Och, áno, dočkali sme sa, túto tému nám konečne skoro po polroku vybrali!!!!Úžasný
Obom organizátorkám - Leslie a Audre sa veľmi súťažná fotka a nápad páčil.
Môžete za mňa ešte do konca mesiaca na Flickri stále hlasovať. Zatiaľ som na druhom mieste. Na prvom je zberateľka zo Švajčiarska, ktorá má predo mnou už náskok. Tá ofotila náš prvý nápad, že si bábika obúva topánky a vedľa nej sú položené dalšie páry.

Ďakujem zatiaľ za hlasy od Katky, Lenky a Hanneton. Ešte raz obrovské díky, že ste ma podporili.♥♥♥
Okrem toho mám aj druhú pozitívnu správu, ktorú som zabudla v predchádzajúcom článku Viva Las Vegas napísať.
Vybrali aj konečne Katku (zmrzlinku) do témy V - Viva Las Vegas! a Lenku (Nauriel) s témou X - X marks to spot.
Na tú tretiu sa bližšie pozrieme v ďalšom článku.Mrkající
Organizátorky nás dobre poroydeľovali, pretože každá má vybratú fotku z inej septembrovej témy a ani si s dievčatami nekonkurujeme.Smějící se
























Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára