sobota 18. apríla 2020

L - Long Legs


A prichádza sľubovaná sexi téma, posledná pre mesiac február na písmeno L - Long Legs (Dlhé nohy).
Túto tému sme si predstavovali zo začiatku urobiť absolútne inak ako je výsledok na samotných fotkách.
Pravidlá pre túto tému boli:
Vaše bábiky stoja na nohách celý deň, tak im ich ukážte!
Od stehenných vysokých čižiem ku šatám s rozparkom.
Ukážte ako štýl Vašej bábiky tieto sexi nohy zvýrazňuje.
Nemusíte sa však sústrediť iba na svoju bábiku, myslíme:
možno vnútri v dome Vašej bábiky, kdekoľvek my nájdeme tie dlhé nohy alebo končatiny.
Od extra vysokých servírovacích stolíkov po tematických plameniakových kúpeľniach, predmety vo Vašom bábikovskom svete môžu byť tiež v strede záujmu.
Ako pristupujete k tejto téme je úplne na Vás!
Len sa uistite ukázať tie dlhé nohy!

Pôvodným nápadom bolo vybrať tri bábiky, ktoré majú zberateľské telá Pivotal alebo kĺbové Model Muse, pretože sú vyššie a štíhlejšie a z tohto dôvodu lepšie ukážu v tejto téme, kde sú podstatné práve vysoké nohy.
Chceli sme ich obliecť do kožených sukní s nejakými topmi, v ktorých by stáli v medzerách rebríka, ktorý by pritom držali.
Rebrík som chcela kúpiť v chovateľských potrebách SuperZoo, kde som ho počas svojho predvianočného výletu zháňania vianočného balíka v Zásielkovne náhodne našla. Rebrík je skvelý, štýlový a moderný prvok na fotenie s bábikami.
Je z dreva a pôvodne slúži ako hračka pre vtáky a papagáje. 😄
Mali tri druhy podľa veľkostí. Mne najviac vyhovoval ten strednej veľkosti pre bábiky Barbie.
S rebríkom som mala plány, že ho zapojím do tohtoročného veľkonočného fotenia. Nevedela som síce, čo ešte vytvorím, ale nakoniec som spravila vynovený veľkonočný obchodík a rebrík ostal zatiaľ nepoužitý ani v tomto projekte.
Ja som vedela, že ho nekupujem len pre jedno fotenie, natrvalo ho chcem zakomponovať do jednej z našich stálych diorám.

Tento celý nápad s rebríkom však veľmi rýchlo stroskotal, pretože i napriek tomu, že som plánovala k dvom koženým sukniam od Mattela ušiť striebornú koženú sukňu z látky, ktorej som šila už strieborné legíny, tie ste mohli vidieť pri fotení zbierky plyšových medvedíkov do témy I - Indulge.
Lenže nakoniec som sa do šitia nehrnula, pretože tie dve kožené sukne nám neprišli príliš vhodné do tejto témy, lebo neboli také "mini" a sexi ako sme chceli ukázať.

Mňa nakoniec napadla čierna lesklá sukňa od Barbie Top Model Hair Wear Summer, ktorá má dĺžku ozaj veľmi "mini" a ja ju mám zhodou okolností hneď dvakrát, pretože som mala i samotnú Barbie Topmodelku dvakrát.
Bolo treba ešte k sukni vymyslieť nejaké pekné vrchné časti.
Originál zelené tričko s bielym ramienkovým topom s motívom hrušiek sa nám však už menej rátali a nechceli sme sa hrať na úplné dvojičky, tak sme sa rozmýšľali aké dva topy použiť.
Napadli ma dva topy/blúzky od Barbie Basic 2.5 - Goddess a Mbili, ktoré minimálne používam do outfitov a fotím.
Vyskúšala som obe k sukniam, ale zlatá blúzka sa mi k sukni nehodila, pretože je viac voľná a zakrýva viac sukne ako by bolo potrebné.😕
Opäť som si pripadala, že som na začiatku a môžem vymýšľať nové vrchy k sukniam.
Nakoniec vďaka nápadu mojej mami, ktorá zlatý top provizórne dolnej časti zahla a vzadu na chrbte troška zviazala, vznikla vypasovaná blúzka, ktorá je podobnejšia k bronzovej blúzke.
Bronzové a zlaté topánky patria k samotným dvom blúzkam, tie som nemenila.
Náušnice, ktoré majú obe krásky v ušiach sú od dvornej šperkárky Katky G. (zmrzlinka80.blog.cz).

O výbere modelkách som mala nejakú predstavu. Pri černoške Jamile (Barbie The Look City Shine) som si bola istá už od začiatku. Chcela som dvojicu černoška - beloška, Jamila v súžaži zatiaľ nebola a plusom bolo, že mala práve ona vhodné zberateľské telo.
Ako belošský protiklad som jej najskôr vybrala Sophie (Barbie Hervé Léger), ktorá mala vhodné telo a tiež sa v súťaži ešte nepredstavila.
Pri skúšaní zlatej blúzky som okrem jej nevhodnému tvaru zistila, že sa v nej akoby "strácala", zlatá farba Sophie vôbec nesadla, preto sme sa ju rozhodli preobsadiť.
Do výberu sa dostala nakoniec Diane (Barbie Diane von Furstenberg), ktorá je čiernovláska rovnako ako i pôvodná majiteľka zlatej blúzky. Zrejme to bol i hlavný dôvod, prečo sme Sophie vymenila za Diane.

Mami k lesklým blúzkam dostala nápad ako bude scéna vyzerať.
Pred dvoma rokmi sme kúpli jednu šedú vianočnú hviezdu z dreva za 10 centov v Kiku, lebo bola poškodená, mala myslím nejaký drevený motív na sebe zlomený. Túto hviezdu majú bábiky v jednej svojej dioráme ako poličku.
Nalepili sme na ňu ešte druhú kriedovú hviezdu.
A teraz sme ju využili, mami na nej napísala slovo "STAR" (hviezda). Rovnaké dve kriedové hviezdy sme položili po oboch stranách veľkej šedej hviezdy na podlahu. Hviezdy s kriedovými povrchmi sú tiež z Kiku, kupované vo vianočných výpredajoch 4 kusy po 10 centov.
Poslednou vecou boli strieborné mini disco gule. Pôvodne sa jedná o vianočné gule na stromček.
Ja som malé balenie kúpila za 50 centov pred rokom vo vianočnom výpredaji v predajni Tedi.

Vznikla taká malá disco scéna dvoch parketových "hviezd" - Diane a Jamily.😎

Táto téma je zatiaľ jediná, ktorú by sme vo výsledku zmenili. Nejako sme s výsledkom boli nakoniec rozpačité.
Niežeby sa nám výsledná scéna nepáčila, ale s odstupom času sme si predstavili zobrazenie "vysokých nôh" celkom inak.

Nabudúce sa konečne priblížime bližšie k súčasnosti a pozrieme si prvú marcovú tému.😊












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára