štvrtok 31. marca 2011

Barbie Glam Basic Furniture - Pink Dining Set (2009)


Tak tento nábytok je z tejto sady už piaty, čo som si kúpila a myslím si, že aj posledný . Nad jedálenským stolom som rozmýšlala dávno, ale chcela som pôvodne starší z inej sady, ktorý bol bl.modrej farby. Keďže som sa neskoro spamätala, tak už predávali tretí rok tento. Znovu som bola na obhliadke v Dráčiku a tam som ho vo vianočnom výpredaji uvidela. Bol dosť lacný a mal až 4 stoličky, čo predtým jedálne nemali. Väčšinou boli dve. Ledva som im to do ich kuchyňe vopchala, ale v budúcnosti budú zariadení inak, tak tam sa bude mestiť.
Stoličky sú len z umelej hmoty, stôl je veľmi výhoodný, pretože sa dá aj zväčšiť.:D Doplnky sú veľmi pekné, najmä taniere sú hranaté a moderné. Torta je zase matteláckej obľúbenej farby ružovej, kt. už na nábytkoch veľmi nemusím. Niektoré fotky sú troška rozmazané.



Stôl je tu nezväčšenej podobe.

Tu je už roztiahnutý (napasuje sa tam ešte priesvitný pásik). Veľmi pekné sú kvety. Taktiež sa mi ľúbi aj rádio. Luster sa k tomu celkom hodí:D

Tak teraz pár fotiek z oslavy asi narodenín . Jacqeline (blond vlasy), Penelope (hnedé vlasy), Sebastián (blond) a Christobal (hnedé vlasy).

Zabudla som napísať, že set obsahuje papierové obrúsky a papierové obrusy.

A tradičné foto z internetu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára