piatok 9. augusta 2019

Barbie 60 Corvette Stingray


Začiatkom júla tohto roka som navštívila obchodík Tedi. Chcela som si kúpiť ešte jednu mini nafukovačku pre bábiky a lepidlo do tavnej pištole. Vtedy som sa však ani jednu z týchto dvoch položiek nekúpila, ale našla niečo pre mňa ako zberateľku zaujímavejšie.Usmívající se


Náboje mali len do veľkej tavnej pištole, všetky nafukovačky, bazény, lopty, proste všetko do vody bolo vypredané. Niet sa čomu čudovať, pretože treba kupovať pred danou sezónou, inak hrozí vo väčšine prípadov, že ju už nekúpite.
Vráťme sa však k tomu, čo som nakoniec objavila.
Kráčam si tak po jednej z uličiek, kde majú regále s hračkami a narazím na veľký papierový kontajner plný rôznych autíčok Hot Wheels, kus 1€. Mňa až tak samotné autíčka nezaujímali, ale zaujalo ma jedno úplne na hore, ružové s logom Barbie 60. Povedala som si v tom momente, že "Wau" to musím mať a ešte za takú skvelú cenu! Veď tieto Barbie okrúhle narodeniny som si nekúpila žiadnu výročnú Barbie, tak aspoň niečo budem mať na pamiatku.Usmívající se

Kto náhodou nevie, Mattel vyrába i Hot Wheels autíčka a tento model autíčka už ako ružové a s nápisom Barbie vyrobil, len mal na prednej strane číslo "59", čo je rok narodenia Barbie.
Tento rok model opäť oprášili, ale dali číslo "60", čo sú tohtoročné okrúhliny našej krásnej Barbie.Usmívající se
My s mami máme doma menšiu zbierku autíčok značky Burago, ktoré mi v detstve mami kúpila. Taktiež máme tri malé autíčka "angličáky", ktoré má mami od svojho detstva. Ani táto oblasť nám nie je vôbec neznáma.


Detailené fotky autíčka.





A na fotenie s bábikou sa podujala moja Charlene (Barbie Basic 002 Model No.03) s tvárou Steffie.
Hľadala som krásku, ktorá má blond vlasy, aby bola najviac typická, ale nakoniec som vybrala práve Charlene, lebo je táto tvár dostatočne retro na túto tému.Smějící se
Toto fotenie som robila dvakrát. Prvýkrát som fotila Charlene v retro plavkách od výročnej playline Barbie z roku 2009 a autíčko bolo položené na nízku taburetku z Gloria setu s pianom.
Fotenie prebehlo dosť rýchlo, predsa len je to jedno z tých jednoduchších. Len mojej mami sa zdalo po zhliadnutí v počítači divné ako autíčko je na taburetke, tak vymyslela, že by som mohla použiť vitrínu, ktorú majú naše bábiky v elegantnej jedálni.
Tú sme už pred rokmi našli vyhodenú pred nejakým kontajnerom, bola v nej taká zničená a veľmi gýčová dekorácia, ktorú moja mama veľmi ťažko vyberala, pretože bola silno zalepená. Následne ju vyumývala a nafarbila drevené bledé okraje na čierne. Pre toto fotenie som nalepila na vitrínu ešte logo nápis "Barbie", ktorý mám z nálepiek od bábik z kolekcie Dolls of the World, vždy každá mala pri sebe štyri nálepky, dve s logom a dve s motívom danej krajiny.
Charlene som na miesto plaviek na suchu obliekla radšej klasické čierne šaty, ktoré mi ako jediné ostali po bábikách Barbie Basic 001.
Pridala som čierno-ružové náramky a ružové topánky z Barbie Basic 001 doplnkovej sady.
Aby celý outfit bol v čierno-ružových farbách. Chcela som k šatám pridať i ružový opasok z rovnakej sady, ale žiaľ sa mi za tie roky rozpadol.Nerozhodný
Ružové guličkové náušnice som pred rokm robila do témy, keď bikini slávili tiež svoje 70.narodeniny, kto sa chce pozrieť na článok, nech pozrie tu.












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára