štvrtok 15. augusta 2019

Barbie Life in the Dreamhouse Fashion Pack Midge (2014)


Týmto fotením si odškrtávam zo svojho zoznamu ďalší outfitový rest v podobe fashion packu od Mattela z kolekcie Dream House podľa animovaného a vtipného seriálu Barbie Life in the Dreamhouse.Usmívající se
Podľa postáv tohto seriálu Mattel vyrobil i bábiky. Každá postava/bábika mala charakteristický štýl obliekania. Vy ste polovicu tejto sady oblečenia už viackrát u mňa určite videli, pretože ho používam najmä v jarno-veľkonočnom období, práve kvôli ružovému topu s bielymi zajačikmi som túto sadu kupovala.

Podľa postavy kamarátky Barbie Teresy som si najskôr kúpila fashion pack v boho štýle, ktorý ste mohli vidieť pred tromi mesiacmi tu.
V roku 2015 som si ešte kúpila druhý podľa postavy kamarátky Barbie Midge, ktorý je troška "retro" štýle. Keďže Midge patrí medzi kamarátky Barbie zo 60.rokov a v seriáli Dreamhouse aj na tento fakt poukázali. Často sú jej outfity ladené do rôznych bodkových vzorov na oblečení.Usmívající se

Nevedla som v akom štýle urobiť scénu pre tento fashion pack.
Jediný nápad bol retro štýl. Len som nevedela aký nábytok v štýle 60.rokov moje bábiky majú.
Samozrejme, že nemám presne taký typ nábytku, tak som sa rozhodla s niečím improvizovať.
Na interiérovú časť zariadenia je vždy najlepšia moja mami, ktorú interiérový dizajn veľmi baví.
Vymyslela, aby som použila mentolovú otvorenú poličku, v ktorú máme v jednej nedokončenej dioráme.
Predsa som nakonie nejaký nábytok v retro štýle i našla. Bol ním ratanový stolík so šikmými nohami, ktorý som pred dvomi rokmi robila a bubble chair, ktorú som zase vyrábala pred rokom podľa youtuberky MyFroggyStuff.Usmívající se
Tieto tri kusy nábytku sa spojili a vytvorili útulný malý moderný interiér s prvkami retro štýlu bývania. Pridala som chlpatú kožušinku na zem z obývačkovej sady Fashion Fever pre Barbie.

Základným retro prvkom, čo nás napadol bol môj ručne vyrábaný gramafón tiež podľa Froggy a tri veľké platne skupiny The Beatles. Tie som v roku 2017 vyrábala špeciálne ako účely do A-Z súťaži na Flickri na tému X-XOXO, ktorá sa týkala lásky. Preto som sa túto tému snažila zobraziť prostredníctvom jednej pesničky od Beatles.
Okrem veľkých Beatles platní mám aj malé, ktoré som vytlačila na jednej stránke výroby miniatúr do domčeka, ešte v období mojich zberateľských začiatkov.
Spomenula som si na malé bledomodré rádio, ktoré mám z nábytkového setu - chata od bábik Moxie girlz, ktorú už nemám ostali mi len zopár doplnkov.
Žlté slnečnice v črepníku sú japonská miniatúra značky Re-ment, ktorú som dostala do daru.

O výbere modeliek som mala predstavu len pri jednej, ktoroubola Charlene (Barbie Basic 002 Model No.03) a druhú mi poradila mami, aby to nebola ďalšia blondínka, vybrali sme Penelópe (Barbie Angelica Pirates of the Caribbean Stranger Tides), ktorú ste dlhšie nevideli, pretože ju menej fotím oproti iným mojim modelkám.
Mami sa jej rozhodla ešte vytvoirť retro účes.
Charlene má náušnice z mojej dielne a Penelópe má tvz. dámske "puťky" do uší.

Dievčatá si fotenie naplno užili a vychutnali si starú, ale kvalitnú pravú hudbu, čo dnes sa už veľmi nepočuje. Využili i svoj foťák, aby zachytili Moja mami mi pri tomto fotení reálne pustila cez mobil pesničky od Beatlesu.Smějící se




























Predná strana balenia krabice.


Zadná strana balenia krabice, kde môžete vidieť ukážky obrázkov zo seriálu Life in the Dreamhouse.



Celý set spoločne. Obsahue 4 kusy oblečenia, dva páry topánok, jednu kabelku a fotoaparát.


Ružový top s rozkošnými dvomi zajačikmi, do ktorého som sa zamilovala a preto som aj tento veľký set kúpila.
Páči sa mi nápad kožených rukávov, ktoré u Mattela nebýva zvykom.


Károvaná modro-ružová suknička v študentskom štýle.


Druhá menej používaná časť outfitu je blúzka s červenými bodkami, s golierom a s falošnou červenou kravatou. Pre zaujímavosť, keďže som okrem tohto packu mala v minulosti i Midge Barbie Módnu Ikonu z druhej vlny, ktorá mala n a sebe podobnú blúzku bez bodiek a s oblúkmi vlnkami.


Trojštvrťové tenké rifle s vyhrnutými nohavicami.Tie sú super, také ešte nemali a oblečie ich veľa typov mojich kĺbových bábik.


Bledomoderá kabelka je čistý plast, ktorý u mňa nezostane, veď veľa z Váš návštevníkov môjho blogu vedia, že mám alergiu na tieto Mattel plasty. Fotoaparátu som spravila šnúrku. Mám ešte rovnaký, ale je v bordovej farby.


Dva páry topánok na vysokom podpätku. Ružové s brmbolcami môže lepšie poznať, používam ich často na Veľkú noc. Sú pekne vypracované, nafarbené dokonca dvomi farbami. Červen= sú tiež skvelé, takýto typ som predtým nikdy nemala a ani stále nemám.


A ako býva často vo zvyku. Bonusová fotka v podobe Emmi, ktorá opäť raz zasiahla do fotenia, ale tentokrát až po úspešnom dokončení fotenia.Smějící se

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára