streda 28. augusta 2019

Memories of Summer Days


V prvý letný deň tohto roka som Vám predstavila mojich 32 bábik v letných outfitoch v článkoch "Mood of the Summer Days", v ktorých boli vlaňajšie leto oblečené. Tento rok som Vám ešte sľúbila, že Vám nafotím moje dievčatá opäť letných outfitoch, ktoré však majú oblečenú tohtoročnú letnú sezónu.Usmívající se


Tohtoročné fotenie sa však troška líši. Pribudli dve nové Fashionistas dievčatá, ktoré rozšírili skupiny mojej zbierky bábik. Opäť tu máme 10 letných skupín, ale oproti vlaňajšiemu roku máme až štyri skupiny po štyroch dievčat a osem skupín po troch dievčat.
Z toho matematicky vyplýva, že je dohromady dievčat, ktoré sa Vám jednotlivo v článkoch ukážu presne 34.
V prvom, štvrtom, siedmom a poslednom dni uvidíte štyri dievčatá, pri zvyšných len tri.Smějící se
Taktiež si ukážeme pár nových letných modelov z mojej šitej dielne. Pravidelní fanúšikovia môjho blogu a fotení si všimnú, že sa niektoré letné outfity zopakujú z vlaňajšieho letného fotenia. Samozrejme sú troška či úplne inak nakombinované a hlavne určite je daný outfit na inej bábike ako bol vlani.
Tento rok sú bábiky oblečené celkovo podľa vkusu mojej mami. Tá si ich obliekala na začiatku júna, ja som len v niečom radila, lebo som vtedy nemala čas, pracovala som na jednej veľkej kreatívnej objednávke mimo sveta bábik.
Moja mami sa pre tentokrát musela odreagovať a spoľahnúť pri prezliekaní bábik len na seba. Našťastie máme v 99% rovnaký vkus na módu, dizajn, dekorácie, hudbu, bábiky a pod.
Z tohto dôvodu som nemala obavy nechať túto našu spoločnú zberateľskú zábavu len na ňu.Úžasný

Aj toto fotenie sa nesie v určitom letnom štýle. Vlani nás inšpiroval námornícky štýl. Bábiky sedeli na modro-bielej drevenej stoličke a na scéne mali ako dekoráciu drevený domček tiež v námorníckom štýle.
Tohtoročné fotenie spájajú drevené ananásy v troch farebných prevedeniach, ktoré sa na jednotlivých scénach rôzne farebne vystriedajú vo dvojiciach. Drevené ananásy sú letná dekorácia z nášho obľúbeného obchodíka Kik.
Kúpili sme ich vlani vo letných výpredajoch za 0,10 centov po kuse. Pôvodne sme mysleli, že to budú skvelé darčeky, s tým, že dva-tri kusy si necháme. Zohnali sme 5 kusov. Dva ružové, dva modré a jeden žltý. Stal sa presný opak.
Modré a ružové sú súčasťou tohtoročnej letnej výzdoby v našej kuchyni. Žltý mám na dekoráciu na svojom počítačom stole v našej obývačke v africkom štýle. Usmívající se
Na miesto dreveného kresla, sedia bábiky v jednom "ratanovom" kresle, ktoré som tento máj vyrábala ako sedaciu súpravu na Barbie patio. Mám ešte druhé rovnaké kreslo a potom väčší gauč. Chýba mi ešte došiť vankúše celej súprave.
Na výrobu som použila tvrdý kartón, biely kancelársky papier, jutový špagát, tavnú pištoľ s lepidlom a látky.
Inšpirovala som sa zase s mojou najobľúbenejšou youtuberkou - My Froggy Stuff, ktorá v jednoduchšej verzie podobný záhradný nábytok pred 2 rokmi vyrábala.Usmívající se

Tohtoročné leto je bohužiaľ už takmer na konci, čo mne osobne je veľmi ľúto, lebo leto je moje najobľúbenejšie ročné obodobie, t
z tohto dôvodu som stále ja osobne letne naladená, tak si vychutnajte ešte krásnych záverečných 11 článkov (dúfam dní) s mojimi letnými kočkami v kolekciifotiek Memories of Summer Days (Spomienky na letné dni).Úžasný
Ako vidíte skupinky za sebou, tak budú po sebe nasledovať i v samostatných článkoch, kde budú aj detailnejšie fotky samotných bábik v letných outfitoch.











Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára