štvrtok 8. augusta 2019

Outfit od Topmodel Summer Resort Barbie


Tohtoročnú letnú dovolenku som strávila dosť intenzívne fotením rôznych oblastí s bábikami. Snažila som sa dohnať veľa dlhoročných restov, čo všetko som ešte nestihla v rámci fotení zaevidovať. Jednou z tých vecí je i letný outfit od playline Barbie Topmodel Summer Resort. Keďže fotenie som vytvorila v typicky letnom štýle - mojej obľúbenej dioráme s pieskom a palmami, rozhodla som sa zverejniť ešte aktuálnom letnom čase.Smějící se


Kto je pravidelným návštevníkom a fanúšikom môjho blogu alebo je zároveň i môj priateľ na Facebooku, tak iste vie, že inklinujem asi najviac Barbie kolekciám týkajúcich sa fashion oblasti.
Z tohto dôvodu mám slabosť pre všetky playline kolekcie Barbie Topmodel, Topmodel Summer Resort i Topmodel Hair Wear a rovnako i zberateľskú kolekciu Model on the Location. Z prvej menovanej playline som mala dvakrát Barbie Summer Topmodel Hair Wear, inak bohužiaľ žiadnu inú zatiaľ ani z jednej nevlastním.

Okrem samotných krásnych bábik Barbie sa mi páčili vždy i celé ich fashion výbavy.
Pamätám sa na časy, keď som ešte na strednej škole nezbierala bábiky, ale samozrejme som sa o bábiky už nezaujímala.
Niekedy som však zašla do hračkárstva si obzrieť novinky aj v oblasti bábik Barbie.
Vtedy som sa stretla i s Barbie Topmodelkami Resort, na ktorých som už videla, že sú niečo "viac" ako len hračky pre deti a zbudili u mňa záujem. Lenže kúpiť si v tej dobe ako dospelá Barbie bolo pre mňa divné.
Samozrejme o pár rokov už v pozícii zberateľka tĺkla hlavu, že som si ich mohla v hračkárstve kúpiť.

Vráťme sa však k podstate fotenia tejto sérii fotiek. Vlani na jar som sa náhodou zo zvedavosti išla pozrieť na slovenský MMB. Z roka na rok je tento bazár v oblasti bábik veľká bieda. Niekedy tam zájdem, ale nikdy si od neho už príliš nič nesľubujem. Na rozdiel od českého MMB sú tam už len inzeráty od nejakých internetových hračkárstiev a od klasických inzerátov "z ľudu" je tam ozaj len minimum.
Mala som však šťastie. Jedna pani predávala asi 4 bábiky Barbie a na jednej z nich boli šaty a klobúk od Topmodelky Barbie Summer Resort. Spoznala som ich už i z malého formátu fotky, lebo ich strih a štýl sa mi vždy najviac páčili z týchto letných Topmodeliek.
Spýtala som sa pani, či bábiky predáva zvlášť a tak za 6€ som si kúpila blond playlinku z krátkeho obdobia, keď mali Barbieny typ tela "hybrid". Nemám rada tento typ tela, je nižšie ako klasika 29 cm a samotná bábika mala tvár Barbie 2005 so zatvorenými ústami. Bábiku som sa samozrejme nechystala si nechať, tú som poslala ďalej do inej rodiny.
Pani som sa ešte pre istotu opýtala, či bábika nemala pri sebe i letné pončo, ktoré k outfitu ešte patrí, ale žiaľ bábika bola bez toho i bez pôvodných plaviek.

Šaty bez klobúka ste už mohli u mňa vidieť na mojej Jamile - Barbie The Look City Shine s tvárou Pazette pri vlaňajšom fotení letných outfitov Mood of the Summer Days.

Outfit som od samotného začiatku, keď mi prišiel plánovala v letnom štýle ofotiť a nechala som sa inšpirovať reklamou na Topmodelky Resortky, tú uvidíte na konci fotiek. Okrem toho ma nakoplo toto fotenie konečne zrealizovať, keď som na Instagrame uvidela u svojho obľúbenca mexického zberateľa a módneho krajčíra "fashion bábik" Shuii Medina, fotky všetkých trroch kolekcií Topmodeliek a pre každú sériu tiež vytvoril charakteristické prostredie z reklamy na tieto bábiky.
Letné Topmodelky tiež fotil pri palmách a letnej pláže, ktoré si sám spravil, keďže je nesmierne šikovný a talentovaný.

V hlave som presne vedela ako chcem, aby moja letná scéna vyzerala. Palmy, more, piesok, mušle, lehátko a softboxy. Veľmi vhod mi prišlo, že do týchto šiat je tento rok oblečená svetoznáma modelka Natalia Vodianova.
Keďže Natalia je modelka i blondínka v jednej osobe lepšie mi to do mojich fotiacich plánov zapadlo.Smějící se

Uskutočnila som toto fotenie na dvakrát. Pri prvom som vlastne ani nič nenafotila, lebo počasie mi neprialo, bolo viac zamračené ako slnečné počasie. Takže po vytvorení letnej pláže a urobení troch fotiek nič nebolo. Keď som začala všetko baliť, hlavne piesok ukladať naspäť do dvoch nádob, prišla moja Emma celá natešená, keď piesok uvidela, celá sa v ňom vyválala a piesok bol ozaj všade i v mojich domácich šľabkách bez toho, aby som musela ísť aj na reálnu dovolenku.Smějící se

Na druhý deň som proces fotenia zopakovala už úspešne, zistila som na tých troch fotkách, čo sa mi podarilo pri prvom fotení uskutočniť, že som mašľu na šatách mala zaviazanú zo zadu na miesto prednej časti.

Mám rada tieto letné fotenia, dekoračný piesok je veľmi realistický, dotvára vždy celú letnú scénu a vyvoláva pocit leta. Jediné, čo nemám rada je jeho upratovanie a dávanie naspäť za pomoci lyžičky, je to piplavá práca, ktorá trvá skoro polhodinu s celkkovým uprataním.Nerozhodný Z tohto dôvodu sa jej aj vyhýbam. Myslím, že tento rok bolo tejto letnej scény už dosť.Smějící se

Okrem šiat som sa snažila dať Natalii podobné doplnky ako mala i top Model Barbie. Slnečné okuliare sú totožné, ja ich však mám z Barbie Basic sady doplnkov. Na rukách som jej dala zlaté náramky, v originály však majú iný tvar, ale sú zlaté. V ušiach zlaté kruhy, ktoré mali byť umelohmotné, presne také aké má moja Dolls of the World Austrália. Lenže som zistila, že ich jej nemôžem použiť, lebo má síce uši prepichnuté od výrobcu, ale diery sú menšie ako má Austrália. Z tohto dôvodu som musela použiť kruhy od dvornej klenotníčky Katky.
Ďalej som hľadala nejakú náhradu za krásnu letnú kabelku s kvetinkou, ktorá bola látková, jediná, ktorá mi vyhovovala bola po mojej Fashion Fever Terese.
Topánky som sa snažila tiež zvoliť podobné - hnedé s kvetinkou, keďže rovnaký typ nevlastním.

Palma a softboxy (zhodou okolností som ich vyrábala vlani vo februári na fotie, keď prišla Natalia) sú moja vlastná výroba. Lehátko som pred rokmi kúpila v obchode Kik. Časopis mám od Barbie The Look Urban Jungle Millie, ktorý som zlepšila, lebo som pridala reálne strany a opaľovací krém ostal po playline Kenovi Blainovi z detstva.Usmívající se























Šaty a klobúk.


Samotné šaty. Zapínajú sa na suchý zips a mašľa sa viaže ako zavinovacie šaty.


Klobúk bol už troška na dvoch častiach okrajoch poškodený. Oblúk som okolo zafixovala bielym lepidlom, neviem však ako zakryjem ten zničený okraj. Jutový špagát sa mi zdá na obdvod klobúka hrubý.Nerozhodný
Šatku v etno štýle dám dolu, i na promo videu bola dole. Z rovnakého materiálu a vzoru bolo i to letné pončo, ktoré k tomuto setu patrí.


Nasledujú tri fotky z netu, ako vyzerá samotná pôvodná Barbie Topmodelka Resort s doplnkami.Úžasný





Emma a jej "letné" plážové fotenie v obývačke. I na druhý deň sa jej podarilo dostať na piesok, ale našťastie už som bola s ním pri upratovaní takmer na konci, úspešne sme všetko prežili.Smějící se


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára