piatok 23. augusta 2019

Barbie single fashion pack: Yellow bunny dress (2014)


Tieto žlté šaty sú z rovnakej série ako tričko Live, love and laugh, ktoré som Vám predstavila v minulom článku.
Kúpila som si ich pred Veľkou nocou 2016. Vtedy som si však kúpila i fashion pack Life in the Dream House Midge, ktorý ste tiež nedávno mohli u mňa v článku vidieť. Tak som nakoniec použila ružové tričko s bielymi dvomi zajacmi a tieto šaty s motívom bielych zajacov som si nechala na ďalšie veľkonočné sviatky.Usmívající se


Na ďalší rok som ich nakoniec pri jednom veľkonočnom fotení s mojou Poppy Corie použila. Na fotky sa môžete pozrieť tu, keď si chcete zaspomínať alebo je to pre Vás novinka.Smějící se
Chystala som sa ich ovtedy lepšie nafotiť, ale ten čas prišiel až toto leto.
Šaty sú jednoduché, na prednej strane s podtlačou bielych zajačikov, ako to posledné roky u Mattelu býva zvykom, z druhej strany majú už len žltú látku. Biely pekný golier okolo krku. Zapínajú sa na suchý zips a patria tzv."sáčkovým" typom, ktoré sa v tých rokoch predávali. Asi keby som nechcela robiť všelijaké jarno-veľkonočné fotenia, tak by som ich nekúpila, nie sú pre mňa "must-have" vecou v šatníku mojich bábik.

Rozmýšlala som v akom štýle šaty ofotiť. Nevedela som si už vymyslieť niečo nové, čo sa bude k nim hodiť. Pôvodne som chcela použiť čiernu plastovú stoličku, ktorú mala v predstavovacom článku Aiko 81 (Fashionistas Kira).
Jedna stolička bola aj tak málo. Moja mami chcela, aby v scéne bolo niečo žlé. Chvíľku sme rozmýšlali, že využijeme plastové žlté stoličky z Ikea Huset setu, ale tá je nízka pre veľkosť Barbie, preto sa jej foteniu vždy vyhýbam, zdá sa mi proporčne scéne divná.Nerozhodný
Nakoniec sme sa s mami obe zhodli na obývačkovom sete Fashion Fever s fialovým gaučom, ktorý sa nám k šatám a ich mladíckemu štýlu najviac hodil.

Výber modelky nebol až na toľko zložitý, po vylúčení všetkých blondínok, ktorým sa žltá farba hodí najmenej, rovnako i hrdzavovláskam, sme vyberali len z čiernovlások (tie sú len dve) a z hnedovlások. Černošky som v tomto fotení nechcela. Dve čiernovlásky mám naplánované na iné fotenia, z toho jedna je elegantný a vyzretý typ, ktorej by sa rozhodne tento dievčenský štýl oblečenia nehodil.
Z hnedovlások padol úzky výber len na tri bábiky - Megan (Katniss z Hunger Games), Penelópe (Angelica Pirates of the Caribbean)
a Deborah (Barbie Basic 002 Model No.14). Všetky tri mladistvo pôsobiace hnedovlásky.Smějící se
Megan som vylúčila, lebo je častejšie vidieť v mojich scénach a bolo nedávno jedna z hlavných hrdiniek fotenia na Deň matiek. A Penelópe tiež bola nedávno použitá do fotenia, preto to chcelo veľmi mladú krv.
Penelópe tiež, pretože nedávno ste ju videli pri fotení vyššie spomínaného fashion packu Dream House a ona sa už vo veľkonočnom príbehu v roku 2016 ako úplne prvá Barbie v šatách objavila.

Konečný víťaž Deborah si obliekla šaty. K nim som chvíľu premýšľala aké topánky mám v zbierke biele. Spomenula som si len na tie, ktoré má obuté Shakira, sú od jednej Barbie Basic z 002 kolekcie.
Ďalej ma už len napadli dva typy bielych tenisiek. Jednej na vyššej platforme, ktorú má na sebe Tris v športovom letnom outfite a druhé od Fashionistas dúhovej černoške, ktorá ich má podobne pôsobiacim šatám.
Preto som neváhala tenisky použiť i pri žlých šatách, ktoré sa mi zdajú ešte lepšie ako boli pri dúhových od Fashionistas Barbie. V minulosti by som nikdy kombináciu šiat a tenisiek neurobila, ale roky ubiehajú, z tohto dôvodu som si už zvykla na tento typ módy či kombinácie ako sú šaty s teniskami.
U seba sa tomuto typu módy stále úspešne vyhýbam. Proste, ak je model raz športový, tak nech ostane aj športový. Ak je raz model elegantný, tak nech je je elegantný!
Účes robila moja mami.

Scénu tvorí fialový gauč, zelený konferenčný stolík, vankuš v tvare hviezdy, farebná lampa a biely kožušinový kober z kolekcie Fashion Fever.
Kvety/aranžmán v stojane na lampu mi však deň pre týmto fotením robila mami.
Predtým sme tam mali dve fialové kvetinové gule, ktoré sa mojej mami zdali už nepekné a staromódne. Tak musela urobiť nové aranžmány.
Pizza a dvd je doplnkový set od bábiky Liv.
Papierovú krabicu na pizzu mám vytlačenú z internetu od jednej Talianky, čo vytvára miniatúry pre bábiky.
Popcorn je Mattel - My scene kaviareň.
Čierno-biely hrnček s kávou je japonská miniatúra Re-ment.
Notebook je Mattel.
Žltý vankúš smajlík Úžasný, bol pôvodne kľúčenka. Je dvojstranový.
Psík je miniatúra značky Schleich.

Dosť bolo kecania, ide sa na fotky. Téma fotenia je: Deborah so psíkom Armanin si pozerajú film z DVD na notebooku a pritom si Deborah objednala pizzu a paá svoj obľúbený popcorn.Usmívající se






















Žlté šaty v originálnom obale tzv. "sáčkové".


Šaty samostatné, bez bábiky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára