streda 18. apríla 2012

Narodeninový a veľkonočný room box



Dnes Vám ukážem niečo z tvorby mojej mami. Tentokrát opäť pár room boxov.
Môj kamarát oslavoval v marci 18. narodeniny a moja mama sa rozhodla vyrobiť narodeninový room box. Na túto tematiku žiaden zatiaľ nerobila.Usmívající se

Krabicu zohnala z Lidla od niakych čokoládok. Ostatné veci ako sú napr. látky, baliace papiere, rôzne flitre, stužky pochádzajú z domácich zdrojov. Ja som len vytlačila rôzne krabičky s nápismi Happy Birthday z internetu a vyrobila som z plastelíny narodeninovú tortu. Ostatné všetko robila mama.


Pohľad z vrchu aby ste videli, že krabica je vyzdobená aj zvonka. Fotky sú s bleskom, pretože som ich fotila na rýchlo, tesne pred odchodom na gratuláciu.



Jedna fotka s Eminou maličkosťouSmějící se. Poriadne sa nedalo fotiťS vyplazeným jazykem.
Garniža je vlastne mikádova palička. Paličky sme kúpila na tvorivé účely už dávnejšie.


Teraz trocha detailnejších záberov.




A teraz dva veľkonočné room boxy. Pretože v dnešnej dobe sú naši polievači dosť nároční, vymyslela im mama pre tento rok room box. Kohútov sme mali ešte z kvetinárstva. Hniezdo je vrchnák z kávy. Plot si mama vyrobila z tvrdého papiera. ktorý ešte nafarbila na modro. Kurín som jej vytlačila z netu. Má ešte paličové ozajstné schody, ktoré na fotke nie je vidno. Oblaky sú vystrihnuté zo samolepiacej tapety. Krabice zobrala v Lidli. A vajíčka sme kúpili v jednom sáčiku v Lidli a potom sme ich spravodlivo podelili do štyroch veľkonočných roomboxov.
Tento typ mama robila dvakrát.


Tento druhý typ mama tiež robila dvakrát. Základ je vyrezaná časť z platničky na vajcia, ktorú nafarbila na zeleno ako tráva. V jednom časopise videla ako robia z riadovej drôtenky hniezdá.
Nedávno sme si kúpili jedny Tesco drôtenky a ich kvalita bola hrozná. Tak ich použilaSmějící se.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára