pondelok 23. apríla 2012

Roláky pre každého - 4. časť



Tretia skupina z kolekcie "rolákových dievčat" tvoria všetky moje Barbie Basics 2.0.
Zľava do prava: Charlene, Charlotta, Michelle, Christelle a Deborah.
Každé dievča si ponechalo pôvodné rifle.Usmívající se


Pozadie z Basics krabíc bolo pri väčšom počte modeliek malé, budem ho musieť troška zväčšiť. Ostali mi ešte dve krabice.Usmívající se




Charlene dostala z tejto skupiny môj najobľúbenejší rolák. Jej čelenka je dosť rozgajdaná, je to kvôli jej mohutnému účesu. Čelenku zmenším aby ju mohli používať väčšina bábik.
Rolák som robila z krátkorukávkového trička, ktoré sa mame roztiahlo a farby už sú tiež dosť vymytéNerozhodný. Presne do týchto farieb som sa snažila strafiť pri výrobe náhrdelníka.Usmívající seČižmy sú zo sady Barbie Basics doplnkov.




Charlotta dostala zelený rolák, pretože zelená farba sa hrdzavovláskam neskutočne hodí. Šila som ho z úplných zbytkov jedného starého trička. Topánky sú Fashion Fever tubového oblečenia.




Michelle dostala modro pásikavý rolák, ktorý som šila z krátkorukávkového trička, ktoré sa opäť roztiahlo. Možno by sa jej hodil aj iný, ale nakonie voľba vyšla na ňu. Rovnakej kombinácii sa mi podarilo nájsť aj korálky.Usmívající se. Topánky si požičala od Fashion Fever Lei.




Christelle má rolák ušitý zo starého roláka, ktorý mama nosila v 90. rokoch. Veľmi príjemná a mäkká bavlnaUsmívající se. Topánky má z Barbie Basics sady doplnkov.




Deborah predvádza posledný rolák z tejto skupinky. Na šitie som použila staré mamine teplákové nohavice. U oranžového som mala veľké obavy, či niekomu pristane. A nakoniec voľba padla na Deborah. Sama som bola prekvapená ako jej neuveriteľne svečí táto farba.Smějící se Pretože som doma nemala doma malé oranžové korálky, použila som kombináciu medových a hnedých korálkov.
Topánky sú zo sady Barbie Bonanza doplnkov.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára