pondelok 23. apríla 2012

Roláky pre každého - 3. časť



Pokračujeme s rolákovou kolekciouUsmívající se. Všetky roláky ste už mohli vidieť v úvodnom článku. Tentokrát s trojicou dievčat Fashionistas. Jacqueline (ľavo), Angela a Samantha (sediaca).


Pre lepšie pochopenie zopakujem odpoveďe na Vaše otázky. Ušila som 13 rolákov, každý má inú farbu a rôzny tvar goliera. Roláky som doplnila ešte čelenkami a náhrdelníkmi, ktoré som sa snažila urobiť rovnakej farebnej kombinácii akú má aj rolák. Pre každú modelku som vybrala vlastné rifle a čižmy.
Ako pozadie som použila na pár fotiek zelený a žltý papier, pretože mi pozadie prišlo dosť divoké, rozhodla som sa ho zmeniť. Na Flickri som videla, že niektorí zberatelia využili vnútro krabíc od Barbie Basics. Urobila som to isté, len som ich ešte spojila a nalepila na tvrdý kartón. Krabice ľutovať už nebudem, hlavný obal použije mama pri našich stavbách a projektoch.Usmívající se
Modelky sedia na foto rámikoch. Máme ich už doma pár rokov ako materiál, keď sme chceli rámiky použiť na nábytky pre deti ako sú Shelly, Stacie, Skipper...
Nakoniec sa využívajú inde. Mohli ste ich vidieť v Happy Easter shop alebo ako králikáreň pre zajace. Sú vo štyroch farbách: fialová, oranžová, modrá a zelená. Z každej farby máme 3 kusy.
A mňa rámiky kreatívne inšpirovali pre fotenie mojich rolákov, ktoré sú tiež rovnako farebné.Smějící se





Angela má na sebe rifle z jednej väčšej sady oblečenia od Mattela a topánky z neznačkovej sady oblečenia. Lososový rolák je ušitý zo starého trička, ktoré mama nosila, keď som bola veľmi malá.


Pretože som nemala žiadne oranžové alebo lososové korálky, po "odbornej" porade s mamou, že aké farby sa kombinujú s lososovou sme vybrali červené korálky.



Jacqueline má na sebe FF rifle, čižmy a opasok od Angely. Pretože má ružové melíry vo vlasoch, nemohla som jej vybrať iný rolák ako je ružový. Na šitie som využila zbytky ružového trička, ktoré som dávno vyrástla. Usmívající se
Pretože nemám, tak malé pink korálky a nechcela som vyrábať dva rovnaké bledoružové, rozhodla som sa bledoružové skombinovať so šedými.




Samantha má na sebe rifle z Fashion Fever butiku. Čižmy pochádzajú z rovnakej sady ako má Angela rifle. Na rolák som použila nové tričko, ktoré sme raz kúpili vo výpredaji v Tescu na šitie francúzskeho kroja pre bábiku. Samantha má bledoružový náhrdelník, ktorý ladí celému outfitu. Aj ona musela mať práve ružový rolák, proste jej ružové melíry ju k tomu predurčiliSmějící se.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára