sobota 7. mája 2011

Mandy

Posh Pets Kitten Style Barbie 2004


Mandy je moja vytúžená Barbie. Síce je to ďaľšia blondína, ale moja srdcovka. Dostala som ju doma na Vianoce. Hlavný dôvod prečo som ju chcela bol ten, že mala pri sebe perzské mačky. A ja ako veľká mačkárka a milovníčka týchto zvierat som ju proste musela mať:D Celý život som túžila sama chovať perzskú mačku, síce sa mi to nepodarlo, ale prostredníctvom tejto bábiky predsa trocha splnilo. Aspoň mám dosť veľa nečistokrvných mačiek . Dnes keď som ju fotila, tak som si uvedomila, že je vlastne Mandy môj Avatar. Ja mám tiež blond vlasy (skôr špinavý blond), rovnako dlhé, má na sebe blúzku mojich dvoch obľúbených farbách a chová mačky. Meno dostala aj podľa pesničky "Mandy", ale skôr z amerického kalendára. Nechcela som jej dať meno Mary, lebo na svoje Barbie chcem hľadať výnimočnejšie mená. Fotky som srandovne fotila, naháňala som ešte posledné večerné slnko A kupodivu sa mi posledné fotky najviac podarili.
Mandy má veľkú výbavu, a ako býva u mňa vo zvykom, nič jej z nej nechýba . Obsahuje: mačku, 4 mačiatka, kočík=prenášadlo, podstieľku, hrebeň, fén, 4 cumlové fľašky, misku, 2 konzerva, víťazný pohár, 5 strieborných koruniek, 5 ružových mašličiek, deku a kabelku.

Detail na výbavu.
Rodinka pohromade. Mama sa volá Tiffany, deti sú Becky, Emilly, Molly a Ruby. Príde mi trocha od veci, že Mattel zaradil ako prekvapenie ružovú mačku.

Mandy s Tiffany.
Trocha úpravy a česania. Hrebeň nie a nie jej dať do ruky, podobne to bolo aj s fénom.

A netreba zabudnúť na kŕmenie. Na konzervách sú ozajstné mačkacie nápisy krmív. Napr. Friskies.

Z kočíka sa dá urobiť prenášadlo.

Na Mandy sa mi páčia aj jej náušnice.

Trocha v slávnostnej úprave.

Maznanie sa. Mandy má aj pekné rifle a čižmy.

Tiffany ako "tehotná".

Tak asi takto sa jej otvára brucho a dajú sa doň mačiatka, okrem ružového, kt. sa tam už nemestí.

Po "pôrode".

Kočíku sa dá sklápať strieška.

Ako prenášadlo.
Detail na labky ako vzor na kolesách.

Je nádherná.

Fotky sú z môjho archívu, kde je Mandy tie sú z jej pôvodnej krabici. Pôvodne som túžila aj po Barbie Kitty Fun 2001 (hore vľavo).
Fotka napravo je tiež z pôvodnej krabice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára