piatok 20. mája 2011

Little extras shoes (1998)

topanky
Takto mám uložené topánky pre svoje Barbie, Skipper, Stacie a Shelly. Tentoraz prejdeme od oblečenia k topánkam.

topanky

Úplne prvé topánky od Mattela som dostala asi vroku 1996 od Mikuláša. Predtým som mala len tie, ktoré mali pri sebe. Akeďže plážové boli bosé potrebovali nutne obuv. Jednu topánku som dávno stratila, biele tenisky som využívala pre moju plážovú Skipper, ktorá bola bosá a mala ploché nohy. Už sú aj trocha zažltnuté.
topanky
Little extras sporty shoes (1998)

Ďalšie sú športové topánky, ktoré som zohnala v Tescu. Fialovú sandálu som stratila dávno u kamarátky.Ružové tenisky tiež využívam pre Skipper. Tmavomodré tenisky využívam zase pre Stacie. Jedna čierno-biela topánka sa voľakedy stratila a našťastie sa znova našla vo vysávači.

topanky

Fotka z internetu.

topanky

Little extras fits poseable shoes (1998)

Sú z rovnakej sady ako predchádzajúce, kúpila som ich spolu a ani som nemala tušenie, že sú pre kĺbové Barbie s plochou nohou. Najprv som bola naštvaná, že načo mi budú také veľké, ale keď som zistila, že ich môžem dať dievčatám s plochými nohami bola som šťastná. Dnes by som veru ťažko niečo takéto našla.

topanky

Fotka z internetu.
topanky

Little extras Cool shoes (1998)

A posledné do série sú pre Kena. Moje najobľúbenejšie sú plážové červenej farby a tenisky s modrými šnúrkami, najčastejšie ich využívam. Dostala som ich na Vianoce 2000 spolu s mojím druhým Kenom. Tí mali tiež problémy s obuvou, lebo boli plážoví = bosí. Preto som bola nesmierne rada, že som ich dostala.

topanky

Fotka z internetu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára