sobota 25. júna 2011

Letná dovolenka

Už v marci, keď som fotila svoje prvé záhlavie na blog som mala v hlave aj nápad na letné. A tak, keď už konečne prišiel prvý letný deň bolo jasné, že by som mala zmeniť jarné záhlavie na letné. V prvom nápade boli len dosky a mini dekoračné bubny. Veľký máme doma na dekoráciu a malý som dávnejšie dokúpila pre bábiky v jednej predajňi, ktorá sa už likvidovala. Palmu už mnohí ponáznáte. Je to dávnejší nápad mojej mami, ktorá mi vyrobila dve palmy na hratie, keď som bola malá.

Stôl sa skladá z väčšej mušli a afrického stojana na sviečku. Piesku som sa najviac potešila, lebo dodáva skutočnosť mojej letnej scény . Je to dekoračný piesok, ktorý sme doma ešte nepoužívali. Raz sme ho kúpili pre niečo a odvtedy som aj zabudla, že niečo také výborné máme doma.
Problém som mala s tým, koho vyberiem ako modelov. Vedela som, že chcem niekoho s model muse telom, ale nevedela som sa rozhodnúť. Jedna BB mala neprirodzené ruky pri pohári, druhá zle ležala, tretia splývala s pozadím až som sa nakoniec dopracovala k Iman. Tú som vylúčila na začiatku z dôvodu, že sa poslednej dobe dosť prezentovala. No, nakoniec som ju vybrala aj s partnerom. Ale aby som sa nenudila , tak som si nevedela vybrať plavky, ktoré jej dám. Uvažovala som aj nad šatami, ale tie som zavrhla. Po dlhšom rozhodvaní sa mi zdali najlepšie retro plavky od Nancy, ktoré sa mi zdajú najkrajšie. Keď som už mala všetko pripravené ani som sa nenazdala a bolo osem hodín večer. "A teraz, kde naberiem slnko?" Jediná možnosť bola terasa. S fotkami som spokojná, škoda, že som na terase nefotila už skorej. Jednak je tam kľud a dostatok slnka aj podvečer . Na druhý deň som sa dostala k dokončeniu výslednej fázy na blog. Ale tam premenili výber farieb, a iné veci. Síce tento menší problémik som zvládla, ale nastal ďaľší s výberom pozadia. Keďže s pozadím až také skúsenosti nemám, vybrala som dosť špatné. Pri výbere som sa riadila hlavne s tým, čo sa mi hodilo k hlavnej fotke a či sa mi páčilo. A to som sa s kombináciami hrala 4 hodiny. Nakoniec som to vzdala a išla som spať s tým, že na druhý deň vyberiem iné. Nakoniec po ďaľšom 2 hodinovom výbere som našla dúfam, že dobre čitateľné. A ak nie, tak to určite oznámte . A ospravedlňujem sa, za predošlé namáhavé čítanie.

A teraz si konečne vychutnajte fotky. Destináciu som presne neurčila, tak si každý môže určiť sám .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára