štvrtok 16. júna 2011

Summer

Riviera Summer 2009


Z rovnakej kolekcie ako je Nikki je aj Summer. Pôvodne ani ju som vôbec nemala v pláne kúpiť. Veľmi som túžila po Summer Top model hair wear, ale mojej mame sa vôbec nepáčila a tak som bola dosť nešťastná. A ten istý mesiac čiže v januári 2010 sme boli spolu nakupovať v hypermarkete Tesco. Samozrejme sme zašli aj do oddelenia hračiek. A tam sme sa vrátili k téme top modelka, ale mama mi vraví, že nech si radšej kúpim túto Summer, ktorá je podľa nej krajšia a lacnejšia. Tak som sa nechala nahovoriť a kúpila som ju za svoje peniaze. Myslím, že stála do 6€, lebo na rozdiel od Nikki z tej istej kolekcie nebola v akcii. Našťastie mám aj moju vytúženú Top modelku a mojej mame sa už páči . Vráťme sa k tejto Summer. Meno jej ostalo samozrejme oficiálne, tak som aspoň nemala problém s výberom mien . V súčastnosti sa táto tvár pomerne často vyskytuje a nepatrím k mojím obľúbeným. S touto tvárou mám aj Raquelle, ale tá je pre mňa krajšia. Samozrejme sa mi už páči aj Summer, najviac jej zelené oči a farba vlasov, ktorá je v odtieňe tm. blond. Takže mám jednu s čierny vlasami a druhú s blond. Plavky sú celkom pekné, jediná nevýhodá je v zapínaní vrchnej časti, lebo sa gumička musí roztiahnuť okolo celej hlavy a ja sa bojím, že by som ju mohla zlomiť .
Summer mala pri sebe hrebeň a slnečné okuliare.

Summer má tiež ploché nohy s pekným lakom na nechtoch.


Tieto šimpanzy sú mamine hračky z detstva. Kupovala jej ich moja babka, keď chodili na výlety do Maďarska. Majú v telách drôt, tak sa dá s nimi rôzne hýbať, síce jedna má už pridrôtovaný chvôst. Majú ešte aj šimpanziu mamu. Mama mala aj 4 drôtené mačky a dvoch psov, s ktorými som sa ako malá hrala, ale tie sme už dávnejšie podarovali. Tie sú skvelé pre moje bábiky a pre moju mamu sú spomienkou na jej detstvo, takže už sú moje .


Fotka z internetu.

V krabici. Foto z netu.

A opät tá istá fotka z internetu ako u Nikki na porovnanie. Nikki ostáva pre mňa najkrajšia, Summer je na druhom mieste , za ňou je Teresa a posledná je Barbie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára