utorok 14. júna 2011

Nikki


Riviera Nikki 2009


Takže v predchádzajúcich dvoch článkoch sme sa dostali už do roku 2009 mojej zbierky. Predstavujem Vám Nikki. Jej oficiálne meno jej ostalo, nakoľko sa zatiaľ žiadna moja Barbie tak nevolala. Prišla som k nej úplne náhodou. Hrabali sme sa s mamou po vianočných akciách v Tescu. Maslím, že to bolo v minulý rok po Vianociach 2009. Boli tam rôzne hračky a medzi nimi dve krásky z kolekcie Riviera Nikki a Teresa. Veľmi sa mi na prvý pohľad zapáčila Nikki a keď som zbadala sumu 3€ nemohla som ju tam nechať . Pokukovala som aj po Terese, ale nakoniec som ju nezobrala. Nikki má v zbierke prvenstvo najlacnejšej bábiky . Bola mojou druhou černoškou v playline zbierke. Jej plavky sú síce ružové a ligotavé, ale peknučké. Keď som ju fotila, zistila som, že mám čím ďalej radšej černošky . Fotky som už chcela vložiť včera, ale niektoré sa nezdarili a tak som ju musela opäť dnes pofotiť. A čuduj sa svete zistila som, že som minule zle rátala a nakoniec som ju našla opäť aj u Hanneton. Takisto ju má aj Vicctoria a Aurewen.
Nikki mala pri sebe hrebeň a slnečné okuliare.
Je to moja prvá plochonohá bábika (nerátam tie, kt. majú kĺby). Našťastie problém s topánkami som vyriešila, vyrobila som jej dávnejšie šlapky, ale horšie je to so zimnými topánkami. Inak dosť som sa tomuto typu nôh vyhýbala. Má ich aj pekne nalakované .
A ešte pár fotiek s opičkou Čikitou .


Fotka z internetu.

Z tejto kolekcie mám ešte aj Summer.

A ešte spoločná fotka v krabiciach, tiež z netu. Myslím, že Ken je úplne najhorší z tejto kolekcie a Barbie taktiež nie je bohviečo. A najkrajšia je samozrejme moja Nikki .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára