utorok 7. júna 2011

Miranda

Top Model Hair Wear Summer 2008


Mirandu som si kúpila v minulý rok za peniaze, ktoré som dostala od rodinnej známej za maturitu. Videla som ju na rôznych stránkach a veľmi sa mi zapáčila. Spomenula som si, že som ju videla v jednom Dráčiku a tak som išla minúť peniaze . Ale najprv som zažila sklamanie, pretože som ju už nevidela vyloženú. Našťastie moja mama prehľadala zopár regálov a našla ju. Bola som veľmi šťastná , lebo som si v prvej chvíli myslela, že ju už vypredali. Dráčik máva skoro vždy v bábikách veľký neporiadok. A asi troška neskôr ako som ju kúpila Dráčik vyložil ďaľšie 3 tieto isté topmodelky, ktoré bohužiaľ sú tam dodnes. U nás v Nitre ju nevie nikto oceniť aká je nádherná. Je pravda, že jej zelené melíry ju dosť obmedzujú pri výbere oblečenia, ale mne to vonkoncom neprekáža. Ešte som neskôr videla v druhom Dráčiku aj Teresu z tejto istej kolekcie, ale viacej sami páči Summer. Meno Summer už má jedna moja Barbie, tak som jej musela vymyslieť iné a dlhšie sami páčilo meno Miranda, tak jej aj ostalo. Z oblečenia som nadšená je proste skvelé, túto farbu milujem najviac so všetkých odtieňov zelenej farby. S topánkami je to horšie, lebo sa ťažko vyzúvajú s tými podkolienkami . Miranda je u mňa prvá bábika s tvárou Steffie a s telom Model Muse.
Nedávno som bola veľmi milo prekvapená, keď si ju aj Hanneton pridala do svojej zbierky. Fotky, ktoré sú v krabici a vonku na listoch sú fotené, keď bola nová. Ostatné vnútri fotené som fotila v tento týždeň.
Doplnky tvoria: hrebeň, príčesok, časopis, gumičky a stojan. Jej gumičky ma zachránili pri niektorých rozpadnutých účesoch iných bábik.
V listoch je Miranda dokonalá.
Vypracovaná manikúra .
Fotky bez blúzky, len v zelenom tričku.
A aj fotky bez trička a len s blúzkou.

Časopis v ktorom sú aj ostatné krásky z tejto kolekcie.

Príčesok. Sú s ním problémy, často padá a nedrží . Príčesok som zozačiatku nevedela, kde ho mám presne zastrčiť.

A na záver fotka všetkých krások z tejto kolekcie. Najviac sa mi páči Summer, potom Nikki, ďalej Barbie a nakoniec Teresa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára