nedeľa 4. septembra 2011

Kone


Kone boli kúpené kvôli zámeru vyrobenia ranča so stajňami. Mama ich kúpila v jednej z predajní všetko za 30 korún.

Biely kôň s flakmi pribudol ako prvý. Kúpila si ho moja mama pre seba ako dekoračný prvok k svojim vyrobeným sánkam. Mali sme vianočnú výzdobu, kde sedela v sánkach jedna Barbie a sane ťahal kôň a okolo boli zasnežené stromy. Ale sánky sa časom mame nepáčili a tým sa aj výzdoba zrušila. Kôň mi teda ostal už len pre mňaUsmívající se.
Celý nápad so stajňou som začala ja. V Barbie časopise bola možnosť vystrihnutia stajne, ktorá mala len dve strany a dalo sa na ňu napísať meno koňa. Keďže ja som mala jedného koňa a mama mala toho druhého hrozne ma to lákalo. Aby som si nepoškodila Barbie časopis, oskenovala som si stajňu, dvakrát vytlačila a vystrihla. Mama mi vnukla nápad, keď povedala, že papierové steny sú trápne a nevypadajú na stajňuSmějící seSmějící se. A tak sme sa spoločne rozhodli, že vyrobíme z krabíc stajňu a použijeme vytlačené stajne. Kôň čo patril mne bol dosť rozpadnutý a tak mi mama kúpila dvoch nových aby predsa na ranči nebol len jeden kôň. Pribudol hnedý a čierny. Dal sa kúpiť aj biely, ale pretože sme už jedného mali, tak ho nekúpila, čo neskôr ľutovala, lebo bol rovnako veľký ako hnedý a čierny.Nerozhodný Všetky tri koníky sa mi veľmi páčia, podľa mňa sú aj prirodzenejšie od tých umelohmotných Mattel koní.Nerozhodný
Stajňu určite nafotím, ale až keď na ňu príde čas. Teraz je článok hlavne o koňoch.Smějící se


Najmenšia je Arabian Night. Je bielo-fľakatej farby. Deky, ktoré majú všetky kone na sebe som im dala ja, neboli kupované spolu s nimi.


Hnedý je Lancelot.


Čierny je Houdini.


Fotky s Coral a Vanessou, ktoré si išli trocha zajazdiťMrkající.












Vanessa s Houdinim.


Coral s Lancelotom.




A všetci spoluSmějící se.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára