nedeľa 20. decembra 2020

20.adventný deň


A ani sme sa nenazdali a máme tu v poradí dvadsiaty adventný deň, pomaly, ale isto nám to vianočne vrcholí. Jednou najdôležitejšou vianočnou aktivitou, bez ktorej si Vianoce nemôžme predstaviť je balenie vianočných darčekov.🎁 Ani náš adventný kalendár nemôže túto činnosť obísť.😊
Vymyslieť pri balení vianočných darčekov niečo inovatívne je tiež veľká výzva.
Predvlani balila len jedna bábika, vlani tiež dve, ale balili na gauči a pri konferenčnom stolíku v obývačke. Tak som navrhla, že budú teraz dve bábiky baliť pri veľkom jedálenskom stole so štyrmi stoličkami.
Využila som náš obľúbený jedálenský set od bábiky Sindy Pedigree, ktorý mám veľmi rada. Má reálne proporcie a je veľmi elegantný.
Pri chystaní scénky sme zistili, že nám chýbajú zrolované miniatúrne baliace papiere, ktoré sme si vlani pre účely rovnakého fotenia vytvorili. Nezostávalo nám nič iné ako urobiť si nové.
Tie staré sme však ako na zákon schválnosti našli deň po ofotení tejto scény.
Boli schované za pultom vo vianočnom obchodíku pre bábiky.👀

Na balenie sme vyhrabli plno rôznych darčekov, ktoré sú na Vianoce vhodné, aby ich mohli dievčatá "baliť".
Od dekoračnej loďky, stolných hodín, plyšového oslíka z macka Pooh po sošku anjela i značkovú módu.

Tentokrát je strieborná vločka na stole pod vianočným svietnikom, ktorý vytvorila pred rokmi moja mami. Vločku bola na "zázračnej" paličke/hračke, ktorú stratila asi nejaká "Elsa".😃 Ja som ju v tom blate poľutovala a zobrala domov. A teraz o dva roky som ju zlomila a nechala si len vločkovú časť.
Vianočný veniec na stene je nový, rovnako i nápis Merry Christmas na ňom.

Väčšinou si na posledné adventné dni vyberám bábiky, ktoré sú z mojej zbierky pre mňa najkrajšie alebo k nim mám väčšiu citovú väzbu.😍
Teraz dvojicu kamarátok, ktoré usilovne balia všetky tie darčeky, ktoré sme im pripravili, tvorí blondínka Soraya (Barbie Dr.No Honey Rider) a Sophie (Barbie Hervé Léger).

Obe krásky majú na sebe svetríky od super šikovných kreatívnych zberateliek.💕
Čierno-biely vytvorila Ivka Kuciánová a čierno-zlatý je novinka, ktorú som dostala k tohtoročným narodeninám od Lenky (naurielpanenky.blogspot.com). Od nej mám i zlaté v kruhy, ktoré má v ušiach.
Perlový náhrdelník s logom Chanel mám zase od šikovnej zberateľky Katky (uzmrzlinky.blogspot.com).

Je tu ďalšia vianočná pieseň, ktorá je nespočetne hrávaná v rádiách a tak známa, že i ten, kto nevie po anglicky ju však dobre pozná a vie že sa jedná o Mariah Carey s jej nesmrteľným singlom All I Want For Christmas Is You.
Túto skladbu prespievalo už množstvo interpretov, medzi inými i speváci/čky zo Slovenska.
Pre mňa je topka samozrejme originál verzia a patrí medzi top 10 obľúbených vianočných pesničiek.😎
Skladba má samozrejme vianočný videoklip s mladučkou Mariah Carey, keďže ju nahrala už v roku 1994.







6 komentárov:

  1. Honem musím napsat komentář. Hrozně moc se mi líbí jak holky balí dárečky. Takových věcí co máš na stole a dole na podlaze. Moc pěkně naaranžované. Máš hodné kamarádky, nemusíš plést svetříky.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezká scénka, bude bohatý Ježíšek. Já už mám balení dárků také za sebou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jj, nejvyšší čas se vrhnout na balení dárků ;-) Taky bych se měla asi nechat inspirovat :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balení dárků, moc se mi líbí ta směs dárků, papírů a dárkových tašek na stole.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Balenie darčekov, tak to ja milujem <3 Prekrásne to dievčatá majú a tie svetríky TOP TOP TOP A jedna z mojich najobľúbenejších vianočných pesničiek. Toto bude asi môj obľúbený deň. Obľúbená činnosť, obľúbená pesnička a jedna z mojich vzácnych Barbie v jednom.

    OdpovedaťOdstrániť