streda 6. apríla 2011

Kelly

Hot Skatin Barbie 1995


Tretia v poradí sa predstavuje Kelly - Hot Skatin Barbie. Dostala som ju tiež od známej zo Švajčiarska. Moja babka sa poznala s jej mamou a tak isto aj s ňou, predtým ako sa vydala za Rakúšana do Švajčiarska. Každý rok v lete chodila domov aj so svojou dcérou, ktorá je o rok mladšia ako ja. A vždy došla aj k nám na návštevu a skoro vždy mi priniesla Barbie. Jej dcéra je aj mojou priateľkou a volá sa Jasmin, tak preto som dala meno mojej prvej Barbie Jasmin. Myslím, že som to už aj niekde písala. Takže pre menšie vysvetlenie.
Keď bola nová nevedela som sa jej nabažiť, môže sa s ňou toľko vecí robiť. Meno dostala od mojej mami, podľa seriálu Beverly Hills 90210. Inak pokiaľ viem, Mattel tak v Amerike hovorí Shelly. Kelly je v celkom dobrom stave, snažila som sa jej urobiť účes ako mala pôvodný, ktorý zničila omylom jedna kamarátka. Krk má trocha naštiepený (niečo z neho aj vypadlo), tak som ho pre istotu zalepila. Za to na fotkách bude dosť nehybný.
Kelly mala vo výbave hrebeň, korčule a sukňu na ľad, prilbu, opasok s fľaškou na vodu, chrániče a kolieskové korčule. Koženka sa na chráničoch už dosť vydrala, tak isto aj na opasku, ktorý som opravila s ružovou saténovou stužkou.

Tak najprv fotky z exteriéru. Pri fotení pomáhal dalmatínsky pes Lucky.

Tak a teraz fotky z interiéru na domácom klzisku.


Tak teraz fotka z internetu.

Tak našla som aj úžasný hrací doplnok.

Do sérii patrí aj Ken.

Aj Midge.

A našla som aj Kellinu AA verziu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára