pondelok 25. apríla 2011

Marion


Chair Flair Barbie 2002


Marion som dostala na Vianoce 2002 od známej z Talianska. V tom období som totiž stále hovorila, že by som chcela Teresu 2001 so psom a síce som ju nedostala, ale známa si zapamätala moje želanie a doniesla mi o rok túto krásku. Meno mala pôvodne Maggie, ale dostala Marion. Je to francúzske meno odvodené od Márie. A keďže sa stala mojou veľkou srdcovkou, tak dostala krajšej podobe moje meno. Patrí medzi mojich 5 najobľúbenejších Barbie (nepočítam zberateľské). Na Marion sa mi páči všetko: jej motýľe, úžasné oblečenie, nádherné topánky, super kreslo, jej účes a celá farebná kombinácia, ktorá je jedna z mojich najobľúbenejších(ružová s fialovou).


Vo výbave mala: dlhú sukňu, kreslo, 5 motýlikov do hlavy a prsteň s makeupom. Fotiek je veľmi veľa, lebo pri prvých fotkách vonku slnko už zapadalo, druhé som chcela fotiť vnútri a pri tretích som chcela vyfotiť nádherné listy na dome, ktoré práve vyrastajú.

Motýľe vo vlasoch.

Z jedny mojich najobľúbenejších topánok.
Make up a motýliky do vlasov.

Kreslo má dve varianty. Prvá strana.

Druhá strana.

Účes má už trocha rozpadnutý, aj keď som sa ho snažila opraviť.

Marion má telo Belly button urobené z dvoch častí. Prvá je z umelej hmoty a druhá je z niakej gumy, pri ktorej sa jej výborne ohýba brucho, ale dosť chytá špinu.

Fotky z pôvodnej krabice. V kolekcii bola aj Teresa a Christie.

Fotka z internetu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára