sobota 16. apríla 2011

New York

New York




Ďalšou krajinou je Amerika, konkrétne New York. Vytvárali sme ho v minulý rok na moje 19. narodeniny.
Tentoraz sme nešili šaty pre bábiku, ale kúpili sme moderné šaty v tónoch zástavy.
Celú stavbu robila mama. Použili sme krabicu z Barbie boutique a dve krabice z Bárbin a dosť samolepiacej tapety s motívom dlážky. Empire state building je 3D puzzle z mojej zbierky svetových stavieb.
Suveníry tvoria mini 3D puzzle Socha Slobody, dva druhy Empire state building, vlajky na jednohubky, ozdobné jablko, plagáty vytvorené zo servítok, knihy a pohľadnice s motívom New York, ploské gorálky na ktorých bol nalepený obrázok žltého taxíka a iné.
Modelku robila vtedy úplne nová Barbie - Penelope. Má na krku jablko, a na opasku našitý nápis NY. Vyrobili sme ho z náušníc, ktoré sme mali rovnaké a boli trocha chybné.

Detail stĺpov a suvenírov.
Za každým robím sama aj pozvánku charakteristickú pre danú krajinu.
Výzdoba.

Pozvaní majú pripravenú vždy aj hru alebo hádanky. Hru vyrábala moja mama podľa jednej spoločenskej hry s názvom Jumbo. Ale ona urobila 3D najznámejšie mrakodrapy al. mosty a park nachádzajúce sa v Brooklyne. Ja som len tlačila potrebné veci z počítača.

Odmeny pre súťažiacich. Jablká som vyrábala, rámik s bankovkou som dostala od pozvatého gratulanta. Králici sú kupovaný a sveter na nich tiež, ale zvlášť.

Dva druhy servítkov, jedlo mali čisto americké. Nechávame sa inšpirovať aj aktuálnymi ponukami jedál v Lidli.
A minule som zabudla dať dve fotografie do Talianska, tak teraz pridávam. Môžete sa pozrieť tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára