štvrtok 7. apríla 2011

Spomienka na Manuellu

Ďalšou Barbie v mojej zbierke bola Sparkle Beach Barbie 1996. Pred troma rokmi som o ňu prišla. Ukradli mi ju. Mojej mami teta mala kvetinárstvo a mama robila v ňom dekorácie a výzdobu na rôzne ročné obdobia a sviatky. Tak ako predtým som jej požičala tri staré Barbie, ktoré obliekla do ušitých krojov. Mali zobrazovať rôzne ženy v rôznych krajinách na MDŽ. Bábika zmizla, vedeli sme asi, kto to ukradol, ale žiadny dôkaz sme nemali. Fotky bohužiaľ poriadne nemám, ale na jednej fotke sa predsa len môžete pozrieť a to v článku Moje začiatky zbierky Barbie. Meno som jej vybrala podľa hlavnej hrdinky telenovely Manuella. Pretože Manuella v telenovele mala dlhé rovné blond vlasy.
Dostala som ju na narodeniny od mami, lebo som bola veľmi nešťastná, že Jasmin má zlomený krk. Vtedy bola aj táto plážová bábika veľmi drahá.
Nemala zlomený krk a ani palce na rukách. Plavky mi zostali. Doplnky tvoria hrebeň a perlový náramok pre Barbie alebo jej majiteľku. Tak som sa rozhodla, že vyfotím v plavkách Kelly spolu s jej doplnkami.



Kelly som rozpustila vlasy.

Detail na perlový náramok.


Fotka z Barbie Journálu 1996. U nás sa predávala Barbie, Ken, Skipper a nie som si až tak istá, ale myslím, že aj Tereza. Christie, Marina a Steven sa nedali kúpiť.
Z tejto série mám ešte Kena a Skipper. Ale to až v ďalších článkoch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára