piatok 22. decembra 2017

22.adventný deň


22.deň Vám prináša Deborah (Barbie Basic 002 Model No.14) a s ňou opäť tradičné červeno-zeleno-zlaté Vianoce a keďže i vrabce na streche čvirikajú, že už o tri dni je Štedrý deň, tak po striebornom stromčeku je ďalší trojfarebný.Usmívající se

Scéna je jednoduchá, keďže samotný stromček je už dosť veľký a zaberá veľkú plochu.
Stromček bol zrejme kupovaný v nejakom čínskom obchode, mami ho ozdobila vlastnými kúpenými guľami (zlaté a červené) z Kauflandu, ktorú sú podľa nás veľkostne väčšie, ale zelené gule sú veľkostne lepšie, tie sú na stromčeku novinka, kúpili sme ich v januári tohto roka vo vianočných výpredajoch v Kiku. Pôvodne sú to vianočné náušnice, ja som vykúpila všetky čo tam boli - tri páry.Smějící se
Gilandy na stromčeku som už spomínala, že tieto malé boli kupované v Tescu. Dnes také už nezoženiete. Vianočné mašľe na stromčeku vyrábala mama a sú z vianočných stužiek kúpených pred rokmi v Lidli.
Zlatý anjel je taká nalepovačka, ktorú som si raz pred rokmi kúpila za účelom tvorby vianočných pohľadníc.
Nakoniec našiel využitie ako pika na stromčeku.
Svietnik vyrábala moja mama, papierové krabičky - darčeky som vyrábala ja, určite si už po toľkých dňoch pamätáte, že tieto papierové veci mám vytlačené z internetu zo stránok miniaturistov.
A aj čiapka v štýle Santa Claus som vlani vyrábala k vianočným rolákom.
Outfit sa sladá:
- vianočná čiapka: moja práca
- viančoné náušnice: Tesco
- vianočný rolák: moja práca
- rifle: z nejakej playline sady oblečenia
- topánky: Barbie Style prvá vlna

Pri vianočných pesničkách sa dostávame k modernejšiemu obdobiu. Pre tento deň som Vám vybrala skladbu od britského speváka, skladateľa a gitaristu Chrisa Reu - Driving Home for Christmas (z roku 1986), ktorý je jeden z najpopulárneších britských spevákov z konca 80.rokov minulého storočia a taktiež je známy so svojím chrapľavým hlasom.
Pesničku mám veľmi rada aj ja, ale ešte viac ju miluje najmä moja mama.
Túto skladbu určite pozná a má ju veľmi rada jedna osoba a je ňou zberateľka Nikky.Smějící se
Vedela som, že aspoň 5 vianočných skladieb bude na 100% poznať a hneď ma práve napadla táto skladba.


XOXO ♥


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára