pondelok 4. decembra 2017

4.adventný deň


Štvrtý adventný deň prichádza priať v tradičnom vianočnom štýle Charlotta (Barbie Basic 002 Model No.04).
Táto scéna spája tradičné červeno-zelené Vianoce v modernom prevedení.Usmívající se

Zelený stolček je zo setu Ikea Huset pre bábiky. V tomto advetnom kalendári ho ešte viackrát uvidíte, pretože ho mám od októbra dokonca dvakrát a farbou sedí k Vianociam dokonale.Smějící se
Kovový zlatý stromček som pred pár rokmi kupovala za 1 euro v Kauflande.
Papierové krabičky som pred rokmi našla, vytlačila z internetu a zložila.
Malý zlato-červený bubon je pôvodne visiaca malá ozdoba na stromček. Mám ho viackrát vo vianočnom obchodíku pre bábiky. Pochádza ešte z čias rodinného kvetinárstva.
Outfit sa skladá:
- Santova čapica: moja práca
- vianočný rolák: moja práca
- džínsy: Barbie Basic 2.5 Model No.08
- vianočné náušnice: Tesco
- bronzové čižmy: Barbie That´s So Raven

Ďalšou drobnosťou, na ktorú chcem poukázať je to, že sme niektorým scénam vybrali ladiacu pesničku. A jednou z nich je aj tento deň.
Vianočná pieseň je vybratá opäť staršia, z roku 1977,
tentokrát sa jedná o duet dvoch veľkých svetových hviezd - americký spevák a herec Bing Crosby (spieva i známu pieseň White Christmas) a anglický spevák, producent a herec David Bowie (ešte ako mladý na začiatku svojej kariéri) - Peace On Earth/The Little Drummer Boy.
Zaujímavosťou na tejto skladbe sú dve veci. Po prvé spojili sa v nej dve pesničky populárnu americkú klasiku - The Little Drummer Boy (Malý bubeník) z roku 1941, ktorú spieva Crosby a so slovami a melódiou druhä "novň" Peace On Earth (Mier na Zemi), ktorú spieva zase Bowie.
A po druhé, že spevák Bing Crosby žiaľ len 5 týždňov po naspievaní tejto piesne zomrel a už sa nedožil jej veľkej slávy.
Videoklip má troška dlhší nábeh. Úvod tvorí dialóg medzi spevákmi, ktorí sa rozprávajú aj o tom aké vianočné tradície dodržiavajú. Kto si neche precvičovať anglický jazyk, tak nech ho preskočí, ale bola by to podľa mňa škoda, najmä kvôli krásnej vianočnej scéne.Usmívající se



XOXO ♥


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára