štvrtok 7. decembra 2017

7.adventný deň


Siedmy advetný deň Vám prináša Jamila (Barbie The Look City Shine).
Černoška tu dlhšie nebola a dnešný deň ideme opäť do civilného outfitu, ale vo vianočnom štýle.Usmívající se

Táto scéna sa vytvárala medzi poslednými, keď sa nám už minuli skoro všetky posledné vianočné miniatúry a s nimi i kreatívne nápady.Nerozhodný
Netvorili sme kalendár striktne podľa čísel, ale najmä podľa vytvorených outfitov, či farebne a štýlovo ladiacich vianočných dekorácií.
Zelený stolček sa nám opäť po dni opakuje, je z Ikea Huset setu pre bábiky. Drevená "polička" je debnička, ktorej chýba dno, pochádza z nejakých sviečok, ktoré boli v nej zabalené.
Dve papierové krabičky sú nájdené a vytlačené z internetu zo stránok miniaturistov.
Jazdec na koni je opäť drevená figúrka z malých drevených ozdôb na stromček, zakúpená pred pár rokmi v mojom obľúbenom Kiku.Smějící se
Drevený stromček, ktorý leží na stole mám od zberateľky bábik Vľaďky (ziza.blog.cz), ktorá mi ho poslala medzi toľkými nádhernými kreatívnymi darčekmi v mega balíku na začiatku tohto roka. Za čo jej srdečne ďakujem.♥
Svietnik vyrobila mama, stromček je moja práca, je z umelej čečiny, ktorú som vytočila ako špirálu ozdobila korálkami ako gule. Robila som špirálové stromčeky už na Vianoce 2014. Kto je zvedavý alebo ich nepozná, nech sa pozrie tu.
Červený zvonček, ktorý drží Jamila v rukách pochádza ešte z čias rodinného kvetinárstva, kde sa asi nachádzal na nejakej vianočnej ozdobe.
Veľká vďaka opäť patrí i Ivane/Babakat, ktorá mi vlani poslala vo vianočnom balíku krásne ručne robené rôzne čiapky, baretky a šály. Táto súprava je jednou z nich.
Outfit sa skladá:
- čiapka a šál: Ivanaa/Babakat
- tričko: Barbie Stardoll Bonjour Bizou
- kožená bunda: Barbie Style/Módna ikona prvá vlna
- nohavice: Barbie Raquelle Style/Módna ikona prvá vlna
- čierne nízke čizmy: Barbie Rocking Concert Shakira

Vianočná pesnička pre dnešný deň je od speváka, ktorý je pre moju mamu veľká srdcovka od jej mladosti, keď sa venovala hudbe a intenzívnemu nahrávaniu magnetofónových kaziet.Usmívající se
Asi každí Slovák túto pesničku pozná v podaní od slovenského speváka Paľa Haberu s názvom List Ježiškovi z roku 1996.
Ale my dve s mami vieme, že originál je len originál najkrajšia verzia, ktorú žiadna, ale žiadna verzia neprekoná.
Lenže je to vlastne pozičaná pesnička od britskej hudobnej legendy, dnes už 77 ročného Sira Cliffa Richarda, ktorý je veľký obľúbenec aj britskej kráľovnej Alžbety II., ktorá ako ho má na každej dôležitej oslave, či udalosti v ich kráľovskej rodine. Jeho kariéra siaha už od konca 50.rokov odkedy sa v rôznych časových etapách vracal do popredných hudobných rebríčkov so svojou hudobnou kariérou.
Väčšina ľudí na Slovensku alebo z iných krajín ho môžete poznať s peničkou Congratulations.
Vianočná pesnička z jeho dielne má názov Mistletoe and Wine (Christmas time) z roku 1988.
Z našich obľúbených vianočných piesní to nie je úplná topky, aj keď mami Cliffa úplne zbožňuje.Usmívající se
Videoklip je to veľmi pekný o rozbaľovaní vianočných v kruhu rodiny. Ja som ho videla po prvýkrát teraz, predtým ako sme sa rozhodli i túto pesničku zaradiť do nášho vianočného repertoára, aby sme Vám predstavili čo najviac svetových autorov.


XOXO ♥


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára