štvrtok 21. decembra 2017

21.adventný deň


21. adventný deň prináša Shakira (Barbie Shakira Rockin´concert). Opäť civilný outfit, ale tentokrát ladený s celou scénou do strieborna.Usmívající se
Táto scéna sa celá odvíjala od stromčeka. Ten majú naše bábiky pri výzdobe svojho bývania už pár rokov.

Bol kúpený v Kauflande v kontajneroch za 1€ pred pár rokmi. Vylikvidovali sme na ňom veľké a gýčové ozdoby a ozdobili sme si ich sami. Biela girlanda je z Tesca, strieborné gule na podlahe a strieborné kvetiny na stromčeku pochádzajú z vianočných gulí, ktoré som Vám spomínala už v článkoch pri dvoch adventných dňoch. A kvetiny v červenom prevedení ste mohli vidieť i na fotkách v 13.adventnom dni.Usmívající se Vianočné gule, z ktorých pochádzajú tieto ozdoby boli kupované už v čase mojich škôlkárskych rokov a aktívneho života v rodinnom kvetinárstve.
Papierová taška a krabička pod stromčekom sú vytlačené z rôznych stránok miniaturistov a slúžia ako tovary vo vianočnom obchodíku pre bábiky.
Malý anjelik pod stromčekom je visiaca dekorácia, ktorú sme pred rokmi dostali ako ozdobu na vianočnom darčeku, ja som anjelovi odstrihla visenie a už slúži len ako tovar v našom obchodíku s Vianocami
Malý sklený betlehem som dostala asi pre tromi Vianocami od kamarátky/zberateľky bábik z Čiech - Šárky. Veľmi zaň ďakujem. Krajší a lepší betlehem zatiaľ moje bábiky nemajú.
Outfit sa skladá:
- strieborné náušnice: Katka/zmrzlinka
- čierna kožená bunda: Barbie The Look Urban Jungle
- ružová blúzka: Barbie The Look Sweet Tea
- kožené nohavice: Barbie Fashionistas Raquelle
- ružové čižmy: z fashion packu 4 outfitov

Ďalšia vianočná pesnička, ktorá na mojom zozname nesmela chýbať je jedna z mojich piatich top srdoviek. Je od amerického speváka, komika a filmového producenta Deana Martina - Let it snow (Nech sneží), od ktorého ste už mohli počuť v 8.adventoom dni so skladbou Walkin in a winter wonderland. Dean Martin je jeden z najpopulárnejších a najdôležitejších amerických bavičov v polovici 20.storočia
Leti it Snow je pieeň napísanou textárom Sammym Cahnom a skadateľkou Jule Styne v júni 1945.
Hoci text piesne nezmieňuje o Vianociach, hrá sa na rozhlasových staniciach počas vianočnej sezóny a veľa umelcov peiseň nahralo na svoje albumy s motívom Vianoc.
Túto pieseň má i Michael Bublé na svojom vianočnom albume a mnohí ďalší, ale pre mňa najkrajšie a najlahodnejšie spracovanie má Dean Martin, ktorý mal taký prekrásny hlas a najdokonalejie spracovanie celej skladby.
Pieseň nemá samozrejme videoklip, ale vybrala som Vám aspoň taký s vianočnými motívami obrázkov.

Usmívající se


XOXO ♥



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára