streda 6. decembra 2017

6.adventný deň


V prvom rade Vám dnes chcem popriať veselého a krásneho Mikuláša!
Šiesty adventný deň prináša Jacqueline (Barbie The Look Sweet Tea).
Tento deň je opäť orientovaný vianočne a vybrala som ju práve kvôli vianočnému roláku so Santom na tento deň.
Ako rátam, máme prvú štvrtinu adventných dní za sebou.Úžasný

Celá scéna je ladená do červneo-zelena, zelený stolček od Ikea setu ako som Vám písala sa znovu po dvoch dňoch objavil. A ešte sa objaví niekoľkokrát.Smějící se
Šedá krabička je taký svietnik z jedného obchodíka s dekoráciami, ktorý u nás slúži ako nočný stolík z provensálskej spálne pre bábiky. PRe toto fotenie sme ho otočila a použili inak. Máme dva, tak ešte jeden uvidíte v inom adventnom dni.Usmívající se
Dve červené rukavičky sú dekorácia z Tesca, kúpená pred rokmi ešte za mojich detských čias a v sade boli okrem rukavičiek i malé červené čižmičky a čiapočky. Vždy som ich využívala ako dekoráciu len pre bábiky.
Snehová guľa s darčekom, tak tú som dostala od rodinnej známej zo Švajčiarska, keď som bola dieťa. Voda z nej už dávno vyprchala. Je to vlastne strúhatko na ceruzky a pár rokov slúži ako tovar do vianočného obchodíka pre bábiky.
Papierovú obdĺžnikovú krabičku som tiež našla a vytlačila z internetu.
Drevená figúrka snehuliačika je parťák včerajšieho sánkara a je z kolekcie drevených figúrok na stromček.
Tabuľku so sneholiakom sme kúpili vlani vo vianočnom výpredaji v Kiku. V sáčku boli ešte dve a stáli len 10 centov. Tieto ceny mám veľmi rada.Smějící se Mami naň napísala bielou krajčírskou pastelkou nápis JOY (radosť), len žiaľ nie je tak dobre vidieť.
Outfit sa skladá:
- náušnice v tvare Santovej čiapky: Tesco
- vianočný rolák: moja práca
- 3/4 džínsy: Barbie Basic 002 Model no.05
- topánky: Barbie Style prvá vlna

Pesnička pre dnešný deň sa pôvodne nedostala vôbec do zoznamu. Santa Claus is Coming To Town je proste jedna z hlavných vianočných najznámejších klasík, ktoré poznajú i v nehovoriacich anglických krajinách sveta.
Prvýkrát sa pieseň objavila v rozhlase v roku 1934 a odvtedy ju prespievalo viac ako 200 interpretov.
Najznámejší sú Frank Sinatra, Bing Crosby a Bruce Springsteen.
My sme Vám nevybrali ani jedného z nich, pretože sme museli ísť po hlase nášho srdca a vybrali sme oveľa novšiu verziu z roku 2011 od kanadského speváka, textára a herca Michaela Bublého, ktorého s mami milujeme.Smějící se Je známy tým, že prespieval i plno starých swingových, jazzových a popových piesní, ktoré tiež radi počúvame. Ale má i vlastnú tvorbu, ktorá je taktiež úplne skvelá a na úrovni.
Jeho prespievané staré alebo aj novšie vianočné pesničky si púšťame už niekoľko Vianoc. Bez jeho pesničiek si jednoducho už nevieme predstaviť naše Vianoce. Nahral a vydal v roku 2011 vlastné vianočné CD s prespievanými pesničkami, tak bolo ťažké vybrať len tri z nich.Nerozhodný
Z tohto dôvodu si ho mami presadila do adventného dňa až trikrát, takže ešte budete dvakrát počuť od neho dve pesničky.Usmívající se
Tejto jedinej vianočnej pesničke má i videoklip, tak preto sa nakoniec práve táto vianočná pieseň z jeho dielne dostala do výberu.


XOXO ♥


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára