utorok 30. augusta 2011

Retro kočík


Druhý a zároveň posledným kočíkom, ktoré majú bábiky v mojom Barbie svete je tento retro kočík. Bol to môj prvý kočík na ktorý som dlho čakala.

Zohnali sme ho s mamou úplne náhodne. Oproti nášho Tesca stáli 3 červené stánky a z toho jeden bol zameraný na detskú bižutériu, sponky, kľúčenky a pod. Mal aj pár plastových hračiek.
Mama mi bola kúpiť gumičky a sponky a náhodou sme zbadali, že je tam bábika s kočíkom. Tak mi kočík kúpila. Vyberala som si z dvoch možností. Jeden bol neónovo zelenej farbe a druhý bol pink ružovej farbe. Samozrejme ako dievčatko som mala zafixované, že Barbie môže mať len ružovú farbuSmějící se a zelenú veľmi nemám láske. Plastovú bábiku s troma vlasmi na hlave som vyhodila a do kočíka som posadila svoju milovanú Shelly.Smějící se


Predná strana.


Zadná strana. Na rukoväti môžete vidieť kliniec, lebo sa z jednej strany už zlomila a mama mi ju opravila aspoň takto.Usmívající seVeľmi sa mi páči aj odladací priestor - košík. Rada by som ho tiež prefarbila podľa inšpirácie u Marmariek, ktoré majú rovnaký alebo podobný kočík.


Teraz sa dostávame k fotkám s Esmeraldou a jej dvoma dvojičkami - Melody a Lorena.


Chcela som využiť široký priestor kočíka, tak som zobrala dve dievčatá.Smějící se











Všetky tri spoluUsmívající se.



Esmeralda.


Lorena a Melody.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára