nedeľa 17. júla 2011

Charlene


Charlene - BB 002 jeans collection - No.03


Predstavujem Vám Charlene, je to Barbie Basic 002 jeans collection No.03, tvár Steffie, 2011.Už dávnejšie sa mi páčila táto Steffie a keď som bola v nákupnom cetre Max, do ktorého chodím najmenej, tak mi to nedalo a išla som samozrejme do Dráčika. A tam mali skoro všetky BB doplnky a na najvyššom poschodí túto krásavicu, ktorá tam bola tak sama. A tak som jej ťažko odolávala, že nakoniec skončila u mňa . Ešte som nemala minuté všetky peniaze, ktoré som dostala na narodeniny, preto som si ju mohla ešte finančne dovoliť. Už sa chystám vložiť fotky asi týždeň, ale vždy mi niake ešte chýbali alebo som nemala čas sa s toľkými fotkami hrať a radšej som dala článok s menším počtom fotiek.
Meno dostala dostala podľa novej monackej princeznej Charlene. Dlho som rozmýšlala o mene a keď som pozerala monackú svadbu, tak som sa nechala inšpirovať Celkom sa mi zapáčilo a už som nemusela hľadať iné. Steffie tvár sa mi páči čím ďalej, tým viac. A s kombináciou nádherných kučeravých vlasov je 03 bohyňa . A nesmiem zabudnúť, že som si ju obľúbila aj u Jitky .

Zadná strana krabice.
Certifikát.
Predná strana a zadná rifiel.
Čierne topánky.
Manikúra.
A ešte pár fotiek s iným oblečením. Bunda je od Chair Flair Barbie.
Tričko je od Cool Colors Barbie, topánky sú od Mattela.
Topánky sú z BB doplnkov, čelenka je z jednej FF sady, slnečné okuliare sú od Diany von Furstenberg, náramok je od Cool Colors Barbie a top je FF.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára