nedeľa 17. júla 2011

Dva fraky



Pokračujem v módnej prehliadke oblečenia pre Kenov. Tentoraz si moji zombie Keni obliekli spoločenské oblečenie.

Asi pred 8 rokmi ma pochytila eufória robenia svadieb pre Barbie. A samozrejme som otravovala mamu, že Kenovia nemajú vlastné spoločenské obleky. A tak červený dorazil ako prvý na niake Vianoce a druhý, ten už ani neviem.

1. model predvádza retro zombie Ken. Takže čo k nemu dodať. Dnes sa mi už absolúne nepáči, pripadámi totálne pregýčovaný. Vtedy som bola šťastná, že sa vôbec niaky oblek pre Kena dal kúpiť. Ale čo už móda ide dopredu stále. Topánky sa dajú obuť, kytici som jednu stuhu musela skrátiť, lebo sa párala. Nohavice sú zošité spolu s košeľou.
Topánky by sa zišlo umyť, boli už aj vo vysávači.
2. model predvádza Kevin. Je to normálny frak v klasickej čierno-bielej podobe. Topánky sa dajú obuť. Problém je len v tom, že sú mu nohavice dosť dlhé. Nohavice sú zvlášť ušité ako aj košela.
Topánky sú trošičku väčšie.
Nevedela som, kde zaradím túto košelu a tak som ju vopchala do tohto článku. Košela patrila pôvodne môjmu úplne prvému Kenovi, ktorý nebol od Mattela. Chudák dopadol dosť zle. S kamarátkou sme sa oň ho bili, ona ho chytila za jednu nohu ja za druhú až nakoniec sa jedna noha odtrhla. A tak zostala len košela. Predvádza ju Brian.Je celkom fajn .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára