piatok 8. júla 2011

Set šiestich outfitov


Pokračujeme v módnej prehliadke. Tentoraz máte možnosť uvidieť až šesť druhov rôzneho typu oblečenia. Vrátime sa zase do 90. rokov, ale teraz už do druhej polovici.A trošku budeme mať aj zimu .

Tento set oblečenia som dostala na jedny Vianoce (1998 al. 1999) až zo Švajčiarska. Pre tých, ktorí nevedia máme tam rodinnú priateľku, ktorá sa tam vydala a keď som bola malá mi skoro každé leto, keď prišla na Slovensko priniesla Barbie.
Bol to nádherný darček, ktorý ma milo prekvapil. Set tvorí 6 modelov a rôzne doplnky.. A teraz už samotné modely.
1. model predvádza Teresa. Táto večerná toaleta patrí medzi moje obľúbené. Kabelka je súčasťou, náhrdelník je vlastná výroba.
2. model sú ďaľšie večerné šaty, predvádza ich Mandy. Kabelka je súčasťou modelu. Ja som ich často používala ako svadobné šaty pre bábiky .
3. model predvádza Esmeralda, ako inak, keď jej najviac pasuje zelená farba Ide skorej o kokteilové šaty. Sukňa je skrátená, pretože sa už párala. Kabelka a topánky sú súčasťou modelu.
4. model predvádza Vanessa. Je to pyžamo. Papuče sú súčasťou modelu. Nohavičky som musela prerábať, lebo boli také úzke, že ani moja Skipper do nich ledva vliezla. Teraz už sedia skvelo.
Hrebeň, kefa a zrkadlo sú súčasťou modelu.
5. model predvádza Madelaine. U mňa tiež veľmi obľúbený zimný model. Korčule sú súčasťou modelu, gumička vlastná.
Korčule sa dajú vymeniť za čižmy.
6. model je opäť zimný. Predvádza ho Sielo. Lyže a okuliare sú súčasťou modelu. Priznám sa, toto oblečenie sa mi moc nepáči. Nohavice mali na svojich koncoch gumičky na lepšie držanie obuvi, ale sa roztiahli, tak som ich odstrihla.
Lyže sa dajú vymeniť za nízke čižmy.
A pár spoločných fotografií.
Doplnky sa skladajú: zlaté topánky(boli ešte jedny, ale tie som darovala kamarátke), nízke čižmy, korčule, vysoké čižmy, papuče, lyže, 2 zlaté kabelky, 1 červená kabelka, lyžiarske okuliare, hrebeň, kefa a zrkadlo. Pekná a bohatá výbava, nie?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára